Dreves Tuinaanleg & Boomverzorging

Dreves Tuinaanleg & Boomverzorging beoordelingen (98)

• Review door Bouwe, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 sep 2017
    ontwerpen en aanleggen tuin bij nieuwbouwwoning
    Een paar weken geleden onze tuin laten aanleggen. Daar het om nieuwbouw gaat en je dus met verschillende "vakmensen" te maken krijgt op de gok een hoveniersbedrijf van werkspot gekozen. Op dag 1 waren alle verwachtingen al overtroffen! Wat een energieke en enthousiaste manier van werken. Alain en z'n team zijn echte vakmensen die niet lullen maar poetsen. Een dikke 10!
  • Review door peter, Bilthoven
    Beoordeeld op 15 jun 2017
    terras bestraten 50 a 60m2 koppelstones 40x30 parkeerplaats bestrat...
    Nadat de heren langs waren gekomen en de definitieve prijs en werkzaamheden door genomen hadden, had ik vertrouwen erin dat dit goed zo gebeuren, de heren waren er op de afgesproken dag en gingen voortvarend aan de slag, dit was in maart 2017. na twee dagen waren de werkzaamheden voltooid. zoals afgesproken werd er ook een keer "opvul zand" gestrooid. we zijn de dagen daarna aan het vegen geweest om alle naadjes en kiertjes op te vullen en zagen daarbij steeds meer oneven heden. heb alain gebeld hierover of hij nog even wou komen kijken en hier en daar bij trillen. dat zij hij doen. tot op heden, 3 maanden later, is deze heer nog niet geweest 2500 euro armer en een zeer slordig aangelegd terras rijker. dus mocht u met dit bedrijf in zee gaan, betaal niet eerder, totdat u tevreden bent en niet, zoals ik, gelijk betalen en daarna kan fluiten naar service. erg jammer.
  • Review door Mathijs, Utrecht
    Beoordeeld op 18 mrt 2017
    aanleggen en ophogen stadstuin te Utrecht
    Voordat de opdracht is uitgevoerd is Alain 2 maal komen kijken om de werkzaamheden helder geformuleerd te krijgen. Dit was erg prettig, zodat er geen onduidelijkheden zijn. De opdracht is goed uitgevoerd en binnen een korte termijn. Wat mij betreft is Alain een aanrader. De communicatie is ook altijd tijdig en goed verlopen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 16 jan 2017
    Aanleggen 2 parkeerplekken
    nette en snelle service
  • Review door Ben, Utrecht
    Beoordeeld op 26 okt 2016
    tuinbestrating ophogen
    Zeer tevreden over het overleg, offerte en uitvoering. Goede bejegening, snelle heldere offerte en spoedige uitvoering. De medewerkers die ingezet zijn, waren beleefd, netjes en leverden goed werk. Kortom, een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 21 okt 2016
    Voortuin bestraten
    Zeer vriendelijk en vakkundig. Tuin is precies geworden wat ik wilde. Netjes opgeleverd. Prima werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 29 nov 2015
    Veranda onder tuinhuisje & pad bestraten met waaltjes
    De heren van Dreves hebben prima werk geleverd. Goede communicatie, flexibel, meedenkend en heel goede kwaliteit. En dat voor een goede prijs.
  • Review door liesbeth, De Bilt
    Beoordeeld op 23 sep 2015
    Afgraven voortuin
    Binnen een week was alles geregeld ( afspraak/ offerte) en kort daarna is de klus geklaard! Alain luisterde, dacht mee en gaf suggesties. De klus heeft hij met 2 medewerkers uitgevoerd, alles ging volgens afspraak en alles is netjes opgeruimd en bij gebezemd. TOP!
  • Review door Peter Jan, Soesterberg
    Beoordeeld op 3 jul 2015
    150m2 terras aanleggen
    Alain is een man van afspraken. Goede offerte, snel en professioneel. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en Alain is flexibel als in het werk iets wijzigt. Een AANRADER!