Draagbalken.nl BV

Draagbalken.nl BV beoordelingen (20)

• Review door Sander, Amstelveen
    Beoordeeld op 29 jun 2021
    Sloop: 8 m2; Opening in muur maken; 2 draagmuren
    Ze hebben echt super werk geleverd. Konden heel erg snel handelen, goede communicatie en de werkzaamheden die waren verricht ook erg goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 3 jul 2020
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Zeer snelle en fijne communicatie met Michel Wit. Hij kwam eerst de klus bekijken en maakte daarna een offerte. Het lukte niet om de klus in 1 dag te klaren dus in overleg zou hij de woensdag erna komen. Alle afspraken werden nagekomen. Het enige negatieve punt was de kwaliteit van het werk door een misverstand, toen we hierover met Michel spraken bood hij zijn excuses aan en hebben we afspraken gemaakt wat er verbeterd moest worden. Binnen 1 week is de klus opnieuw uitgevoerd en was het deze keer wel naar wens met goede kwaliteit. Het corrigeren van het werk was allemaal bij de prijs inbegrepen, dit bedrijf doet dus alles om zijn klanten tevreden te stellen. En ze laten klanten niet in de steek.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 25 jun 2020
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Goede communicatie en harde werkers die de klus snel klaren. Denken met je mee en mocht wat gereedschap lenen. Zou ze zo nog een keer kiezen.
  • Review door Maartje, Beverwijk
    Beoordeeld op 11 jun 2020
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    Goede communicatie. Duidelijke uitleg. Is professioneel. Snel en goed werk geleverd. Vandaar 5 sterren.
  • Review door Lorenzo, Beverwijk
    Beoordeeld op 24 mei 2020
    Bint: Bint plaatsen
    Aardige gasten. Communicatie was goed. Netjes het plan besproken. Kwamen hun afspraken na. Hebben alles netjes en schoon achtergelaten. Wij zijn erg tevreden.
  • Review door G.H., Amsterdam
    Beoordeeld op 9 mei 2020
    Sloop: Gedeeltelijke sloop - binnen; 1 draagmuur
    Deze man moet je hebben voor je klus! Michel reageerde direct en stond de volgende dag bij mij in de woning om de klus te bekijken. Een paar dagen later werd de draagmuur door Michel en zijn team verwijderd. Binnen en dag was hij klaar en zijn werk was fantastisch uitgevoerd. Aanrader!
  • Review door Jason, Delft
    Beoordeeld op 7 mei 2020
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Michel en zijn twee collega’s hebben een draagmuur bij ons verwijderd. Dit alles is erg netjes gebeurd en wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Alles in goed overleg en zelfs toen er tijdens het werk onverwachte dingen naar voren kwamen, hebben ze dit in overleg zeer netjes afgewerkt. 100% een aanrader!
  • Review door Nourdin, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 apr 2020
    Sloop: 3 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen, Opening in muur maken; 1...
    Vanaf het moment van contact een hele prettige communicatie, duidelijk en vakkundig. Ben erg blij met het resultaat, Michel heeft voor mij een draagmuur opengebroken en de maximale ruimte gerealiseerd. Dit was geen makkelijk klusje gezien het feit dat de cv leidingen overal en nergens langs lopen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 19 mrt 2020
    Draagmuur verwijderen, balk plaatsen
    In ons huis moest een klein muurtje verwijderd worden en een stalen balk geplaatst worden. Klus geplaatst en dezelfde dag konden ze nog langs komen om te kijken naar de muur. 'S Avonds direct een passende offerte. Tot mijn verbazing konden ze heel snel aan de slag. Goede en snelle communicatie, de klus was snel geklaard. Ze hebben het netjes achtergelaten.