Delaere Dakwerken

Delaere Dakwerken beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 25 feb 2021
    Dak of dakgoot repareren: 40 m2; Dak, dak huis en dak schuur; Repar...
    Top bedrijf. Fons komt persoonlijk langs en maakt geeft aan wat je kan verwachten. Heel professioneel, betrouwbaar en zeer vakkundig. Weer of geen weer, Fons is er wel. Alles in 1 dag afgemaakt. Ik raad hem zeker aan!!
  • Review door Ellen, Lelystad
    Beoordeeld op 22 feb 2021
    Dakrenovatie: 55 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Fons komt zelf kijken, geeft goed advies, werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Komt afspraken na en prijs-kwaliteit is echt goed. echt een aanrader.
  • Review door Barbara, Oosthuizen
    Beoordeeld op 11 feb 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer goede ervaring. Fons zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Binnen een week was mijn bijkeukendakje voorzien van nieuw dakleer en 2 nieuwe lichtkoepels. Zeer goed, snel en professioneel uitgevoerd.
  • Review door Franklin, Blokker
    Beoordeeld op 29 jan 2021
    Dakrenovatie: 19 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer tevreden over Fons. Ondanks enorme tegenslag in zijn persoonlijke omstandigheden toch de klus meer dan behoren weten uit te voeren. Fons is een zeer aardige ondernemer met erg veel kennis van zaken betreffende daken. Ik raad hem ten zeerste aan. NB Fons heeft bij ons het dak vernieuwd van een aanbouw.
  • Review door Emiel, Den Oever
    Beoordeeld op 16 jan 2021
    Dakrenovatie: Dak vervangen; Plat dak
    Super dakdekker Doet alles volgens afspraak Mocht iets toch niet lukken overlegt hij het in duidelijke Jip en Janneke taal Zelfs als hij eerder kan belt hij vtv of het mogelijk is Zal hem zeker aanbevelen aan anderen