Patrick heeft TOP werk afgeleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die glas moet laten zetten. Heeft een aantal tips gegeven zodat wij nog lang plezier zullen beleven aan de geplaatste ruiten. Wij hebben direct gevraagd eventueel nog een aantal opdrachten voor ons uit te voeren.
Patrick, wij nemen snel weer contact op over de balkonschermen (ruiten) en de glaswand tussen de keuken en de gang.
Patrick de Raad is een vakman die vandaag in ons huis en dat van de buren 8 ruiten heeft vervangen door isolatieglas. Hij werkt erg netjes, overlegt waar nodig en komt niet terug op gemaakte prijsafspraak. Ik beveel hem daarom van harte aan.
Pure vakmanschap.
- er wordt gebeld over de stand van zaken,
- er worden afspraken gemaakt en nagekomen,
- er wordt overlegd en geadviseerd,
- er wordt goed werk afgeleverd,
- er wordt genoten door ons, want wij zijn zeer tevreden.
Patrick de Raad gaf heldere adviezen over de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van dubbelglas in een zevental kozijnen. De offerte was helder. Zeer professioneel vakman en ook prettig in de omgang. Een aanrader.
Uitstekende glaszetter.
Belde ook netjes op dat hij iets verlaat was i.v.m. files.
De werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en professioneel uitgevoerd tegen een nette prijs.
Daarnaast heeft hij ook een paar nuttige tips gegeven m.b.t. het onderhoud aan het glas (i.v.m. melkglas).