De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door kruis, Vlaardingen
    Beoordeeld op 19 aug 2012
    2x ruit eruit halen en weer erin zetten
    Goede service, komt afspraken na en doet net dat kleine beetje extra wat een ander niet zou doen. Prijs is ook zeer schappelijk! Heb verder zeer slechte ervaringen met werkspot en zal het ook niet meer gebruiken, maar De Raad Glas zou ik zeker nogmaals bellen indien nodig.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoek van Holland
    Beoordeeld op 31 jul 2012
    vervangen enkel glas voor HR++ glas
    De Raadglas heeft de opdracht goed uiygevoerd! Goede en snelle service, tegen een aantrekkelijk tarief. De volgende opdracht hoop ik dat hij net zo goed uitvoerd.
  • Review door Marsha, Klaaswaal
    Beoordeeld op 25 jul 2012
    Vervangen Thermopane door HR++, 286 b x 175 h
    Topservice! De Raad glas heeft het raam snel, keurig en conform de afspraken vervangen. Tijdens de opdrachtverlening gaf ik aan dat ze mijn voorkeur hadden vanwege hun positieve recensies ondanks dat ze niet het goedkoopst waren. Toen ik vroeg of ze ook nog een klein veluxraam wilde vervangen, werd hier prompt op gereageerd dat dit dan gratis zou worden gedaan. Een bijzonder aangename verrassing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 21 jul 2012
    Plaatsen dubbelglas
    De Raad Glas heeft ons uitstekend geholpen met het plaatsen van 7 ruiten dubbelglas. Na het inmeten en bepalen van de uiteindelijke prijs is de klus twee weken later netjes en vakkundig uitgevoerd. De Raad Glas denkt goed mee met als doel een tevreden klant te krijgen. In één woord top!
  • Review door Bart, Roosendaal
    Beoordeeld op 18 jul 2012
    Vervangen enkel glas
    De firma De Raad Glas heeft bij ons het enkel glas vervangen door dubbel glas. Uiteindelijk hebben we meer glas laten vervangen dan vooraf gepland. Daarnaast hebben we ook op bepaalde delen veiligheidsglas laten plaatsen. Binnen een dag hadden het werk af en het zag er top uit!
  • Review door Martin, Den Haag
    Beoordeeld op 14 jul 2012
    Vervangen thermopane 120x200
    Prima service, snel bod uitgebracht en op korte termijn beschikbaar voor uitvoering. Netjes gewerkt door de gebroeders.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 12 jul 2012
    Vervangen dubbelglas 2x en enkelglas 1x
    2x dubbelglas (waarvan 1 langwerpig op 1e etage) en 1x enkelglas in anderhalf uur tijd. Precies conform afspraken. Ook nog extra latje vervangen wat niet goed meer was. Vakkundig, nauwkeurig en met dienstverlenende instelling. Beter kun je niet wensen. Duurzaamheid komende jaren moet natuurlijk nog blijken maar daar heb ik met de manier waarop eea werd afgewerkt alle vertrouwen in. Deze klus verdient maximale waardering.
  • Review door Doede, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jul 2012
    Leveren en plaatsen HR++ ruit 268,2 h x 191,7b
    Als Amsterdammer beveel ik deze Rotterdammers van harte aan!! De Raad Glas had niet alleen de scherpste offerte voor een grote pui in Amsterdam. Ook qua snelheid en professionaliteit kan je geen betere treffen. Aardige mensen die geweldig meedenken & top service leveren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 6 jul 2012
    Glas voordeur en zijruiten vervangen
    Prettig in de omgang, prima communicatie, snelle en nette uitvoering. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen De Raad zeer aanbevelen.