De Raad Glas
De Raad Glas beoordelingen (529)
Review door Arjen, Haarlem Beoordeeld op 25 aug 2014Beoordeling: 5 van 5Plaatsen HR++ glas in bestaand kozijn (thans enkel glas)Na het plaatsen van de opdracht kreeg ik al snel een goede en uitgebreide reactie van Patrick met daarin tevens zijn voorstel. In overleg is Patrick, op een dag dat hij in de buurt een klus had, langs gekomen voor het inmeten waarna we tevens de datum hebben vastgelegd voor het plaatsen. Op de afgesproken dag en tijdstip heeft De Raad Glas de ruit geplaatst en daarbij een goede toelichting gegeven over de glaslatten en de ventilerende werking ervan. Ik kan De Raad Glas aanbevelen vanwege de nette prijs, de open en eerlijke communicatie en het geleverde vakwerk.Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
Beoordeeld op 18 aug 2014Beoordeling: 5 van 5Glas keukenraam vervangenPrettige en snelle communcatie waardoor alles soepel verloopt. Zeker aan te raden.Review door Andrew, Den Bosch Andrew, Den Bosch
Beoordeeld op 15 aug 2014Beoordeling: 5 van 5Glazen achterwand keukenNiets op aan te merken, top! Ik kan De Raad van harte aanbevelen.Review door Richard, Hoofddorp Richard, Hoofddorp
Beoordeeld op 12 aug 2014Beoordeling: 5 van 5Melkglazen platen in de keukenWij hadden de opdracht vorig jaar al uitgezet, maar door omstandigheden deze pas dit jaar laten uitvoeren. Patrick stuurde snel een aangepaste offerte en kwam langs om in te meten. Dit gaf direct een goed gevoel, dus we hebben de offerte omgezet in een opdracht. De dag van plaatsen verliep ook allemaal goed. Keurig op de afgesproken tijd was hij er. Een harde werker, die het glas monteert zoals hij het thuis zelf ook zou willen hebben. Alles gedaan volgens afspraak, netjes afgewerkt en opgeruimd. Dat hij daarnaast ook nog de scherpste prijs bood, was natuurlijk mooi meegenomen! Terecht vakman van het jaar!Review door S.F., Rijswijk S.F., Rijswijk
Beoordeeld op 4 aug 2014Beoordeling: 5 van 516 ramen vervangen enkel door dubbel glas in bestaande houten kozijnen(Bewerkt op 10 aug 2014)Erg mooi geworden, alles snel en netjes geregeld en voor een mooie prijs ook nog extra luchtroosters in de ramen geplaatst. Ook na de constatering van een meetfout en dus verkeerde maat glas de situatie netjes afgehandeld en gelijk een nieuwe afspraak gemaakt om alsnog de goede maat glas (verder kostenloos zoals het hoort) te plaatsten. In 1 woord: TOP!! Na het verven van de kozijnen zijn we wel achter een paar kleine schoonheidsfoutjes gekomen, zoals: het uitsteken van enkele spijkers in de latjes, het gebruik van 1 ander soort lat op 1 plek met ovale gaten in de lengte (geen gezicht, dus daar zijn we nog wat tijd en geld aan kwijt geweest op die gaten op te vullen) en verder wat kiertjes van latjes die niet goed aansluiten. Verder perfect werk geleverd, zou het iedereen aanbevelen.Reactie van de vakman:
Geachte mevrouw de Bruin, Hartelijk dank voor uw mooie referentie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Normaal geven wij eigenlijk geen reacties op referenties, maar om misverstanden in de toekomst met mogelijke nieuwe klanten te voorkomen nu even wel. Het gaat over die glaslat waarover u het hebt met de ''halve maantjes''. Deze vond u niet netjes, afwijkend van de rest en had u dicht gesmeerd. Dit is een hardhouten ventilerende onderlat en heeft dus bewust die zoals u het noemt halve maantjes. Deze lat is er om uw onderdorpel in de toekomt te beschermen tegen houtrot. Deze ''maantjes'' mogen dus absoluut niet dicht gesmeerd worden omdat dan de ventilerende werking van de lat te niet gedaan wordt. Wij hadden u hier al over gebeld en u heeft gelukkig de lat inmiddels weer in de juiste vorm terug gebracht. Ik wil u verder nog bedanken voor de opdracht en de gastvrijheid en hoop dat u nog heel veel plezier aan uw nieuwe isolatieruiten zult hebben. Met vriendelijke groet, Patrick de Raad.
Reactie geplaatst 10 aug 2014Review door R., Utrecht R., Utrecht
Beoordeeld op 27 jul 2014Beoordeling: 5 van 5Twee ramen vervangenHet werk is geheel volgens afspraak uitgevoerd en ook erg netjes. De communicatie verliep ook erg prettig; we konden al snel een afspraak maken voor het opmeten en enkele dagen later vor het plaatsen van twee ruiten. Al met al erg tevreden!Review door Werkspot-gebruiker uit Rhoon Werkspot-gebruiker uit Rhoon
Beoordeeld op 23 jul 2014Beoordeling: 5 van 5Vervangen lek raam en vervangen enkel glasWas niet de goedkoopste, maar de titel vakman van het jaar heeft me overgehaald. Kon snel langskomen om in te meten en vervolgens om de ruiten te plaatsen. Een ruit die sneuvelde bij het plaatsen werd zonder problemen binnen een week opnieuw geplaatst. Was op tijd en belde de tweede keer netjes van tevoren hoe laat hij aanwezig zou zijn. Opruimen na afloop zou iets beter kunnen.Review door Maarten, Den Haag Maarten, Den Haag
Beoordeeld op 17 jul 2014Beoordeling: 4 van 5Review door Jos, Oud-Beijerland Jos, Oud-Beijerland
Beoordeeld op 1 jul 2014Beoordeling: 5 van 5Vervangen enkel glas voor dubbel glasIn de slaapkamer en badkamer enkel glas laten vervangen door dubbelglas. Een duidelijk en vriendelijk mailtje na het plaatsen van de opdracht op Werkspot. Duidelijke afspraak, een scherpe prijs en een schitterend eindresultaat! Gelijk een nieuwe offerte laten maken voor een raam in de woonkamer. Ik zou een ieder Patrick en de Raad Glas van harte aanbevelen.Review door Steven, Utrecht Steven, Utrecht
Beoordeeld op 28 jun 2014Beoordeling: 5 van 5Dubbelglas vervangennetjes, sne, vriendelijkl en efficient