De Groene Hovenier Aduard

De Groene Hovenier Aduard beoordelingen (22)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Adorp
    Beoordeeld op 26 mrt 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vries
    Beoordeeld op 12 feb 2015
    Snoeien appelboom
    Snelle reactie, klus vlot en netjes geklaard. Scherpe prijs.
  • Review door Karel, Hoogezand
    Beoordeeld op 5 jan 2015
    tuin op orde brengen, onkruid verwijderen
    Mijn tuin was door omstandigheden totaal verwilderd en overwoekerd. Manfred van de Groene Hovenier heeft de tuin op vakkundige wijze weer meer dan toonbaar gemaakt. Voor zover ik weet is De Groene Hovenier een eenmanszaak. Manfred doet ook aan bestratingen. Feitelijk is hij van vrijwel alle markten thuis. Hij levert snel en accuraat werk tegen een redelijke prijs en hij is een harde -no-nonsens- werker. De Groene Hovenier heeft zijn eigen apparatuur, zodat het bezit van een uitgebreid assortiment aan tuingereedschappen niet nodig is. In mijn ogen een aanrader. Daarom heb ik het periodieke onderhoud van mijn (grote) tuin aan hem gegund.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haren
    Beoordeeld op 9 dec 2014
    wilg rooien
    Een klus op een vastgestelde dag binnen een week. Manfred kwam zelf voor offerte kijken (prima), werkwijze doorgesproken, maximale prijs vastgelegd, werk aangenomen. Op de dag zelf: werkwijze moest gewijzigd worden door materiaalpech (kraan, uitfrezen moest ook op een andere dag ) van collega. Hierdoor ontstond meer risico. Aangeboden opdrachtbon was slordig, gedeeltelijk getypt, gedeeltelijk met de hand geschreven, ook zaken die niet van toepassing waren. Bij maximale prijs was met pen het woord maximaal doorgestreept. Dit hebben we hersteld. Slechte start! Werk verder naar behoren uitgevoerd. Gedeelte van de boom stuiterde door de heg. Dit is hersteld met een klimop. 's Middags overlegd en opdracht aangepast, prima! Werk netjes afgerond, opgeruimd en materiaal afgevoerd. Heeft zich verder goed aan de afrondende afspraken gehouden. Nogmaals inhuren? Jazeker wel.
  • Review door Ankie, Ten Boer
    Beoordeeld op 8 dec 2014
    onderhoud tuin
    Voor en achtertuin door Manfred laten onderhouden, Hoog gesnoeid en planten bij geplaatst en het terras is schoongemaakt. Alles is zonder meer naar onze tevredenheid uitgevoerd. Manfred is een man die zich aan zijn afspraken houd. Kan hij niet, dan meldt hij dit ook.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Adorp
    Beoordeeld op 7 dec 2014
    snoeien van 4 grote bomen
    Manfred, is een man van zijn woord, de bomen zijn netjes gesnoeid, voor de afgesproken prijs. goede communicatie en goed werk, alles naar te vredenheid.
  • Review door Adri, Assen
    Beoordeeld op 25 okt 2014
    Snoeien van 3bomen
    alle bomen en struiken in onze tuin gesnoeid en ons tussendoor nog tips gegeven over onderhoud van de tuin, Werk uitstekend uitgevoerd en daarna tak- en bladvrij opgeleverd.
  • Review door Daniel, Groningen
    Beoordeeld op 5 jul 2014
    Voortuin aanleggen
    Voortuin laten aanleggen, mooi gelegd, netjes afgewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidhorn
    Beoordeeld op 24 mrt 2014
    Conifeer rooien
    Manfred heeft de opdracht keurig uitgevoerd, zeer tevreden over de service en de prijs/kwaliteit.