Dakwerken Hintham

Dakwerken Hintham beoordelingen (125)

• Review door Merijn, Breda
    Beoordeeld op 16 mei 2019

Daken: 40 m2; dakinspectie/reparatie; Puntdak

Het probleem met het dak was snel verholpen,goede communicatie en duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden... Volgende klus met dit bedrijf staat al weer ingepland.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 15 mei 2019

Flexibel rookkanaal door gemetseld kanaal plaatsen

Goede ervaring met Dakwerken Hintham. Bob was netjes op tijd en de prijs was ook goed. Het bleek door de verschillende bochten nog best een uitdaging te zijn om de flexibele pijp door het kanaal te trekken, maar uiteindelijk is alles naar wens uitgevoerd. Voor een toekomstige klus schakelen we Bob zeker weer een keer in.
  • Review door Ron, Nieuwegein
    Beoordeeld op 13 mei 2019

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Het gat in mijn dak, dat was ontstaan na het verwijderen van de afvoerpijp van mijn rookkanaal, is goed gerepareerd voor een prima prijs.
  • Review door willem, Hurwenen
    Beoordeeld op 26 apr 2019

Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog

nee
    (Bewerkt op 28 jun 2019)
  • Review door Bartjeroen, Hilversum
    Beoordeeld op 23 dec 2018

Rapareren rookkanaal en plaatsen afdichting op schoorsteen

Dakwerk Hintha/ Bobby heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Plezierige en heldere communicatie zowel vooraf als tijdens de klus. Kwam afspraken na en heeft kwaliteit geleverd. Betrouwbare vent en binnen de sector van dakwerkers en schoorsteen werkzaamheden een plezierige en nette uitzondering op het vele raus en ruwe werk. Als wij weer iets nodig hebben op het vlak van schoorsteen reparatie of dakpannen: dan bellen we Hintham Dakwerken. En je kunt ook heerlijk over voetbal praten met Bobby ;-)
    (Bewerkt op 15 jan 2019)

Dank je Bart Jeroen!

Reactie geplaatst 15 jan 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 26 nov 2018

Flexibele pijp voor vrijstaande houthaard

• Review door anneke, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 nov 2018

openhaard buis op dak schilderen met hammerite

bob was op tijd, vriendelijke man. heeft de klus perfect gedaan. openhaard pijp op dak gecoat ziet er strak en netjes uit. top
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 7 nov 2018

Trekkap plaatsen op schoorsteen

Bobby was echt een topper! Supersnel en kundig. Wist ons ook nog eens goed te adviseren over het hoe en wat van onze kachel, heelfijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 6 nov 2018

rookkanaal plaatsen, en aansluiten op (gesloten) gaskachel

Goede ervaring, ze hebben ons geholpen met het plaatsen van een rookkanaal. Goede communicatie en snelle oplevering!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 10 okt 2018