Daktechniek en Onderhoud KVB

Daktechniek en Onderhoud KVB beoordelingen (199)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 27 okt 2015

Oorzaak zolderlekkage achterhalen en repareren

Snelle, prettige service. Gratis inspectie. Denkt goed mee en geeft eerlijk advies. Is zorgvuldig en betrouwbaar in communicatie. Kortom een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 24 okt 2015

nokpannen in flexim plaatsen

• Review door J., Oosterhout
    Beoordeeld op 16 okt 2015

Lekkende dakgoot repareren.

Het werk is door KVB naar volle tevredenheid en vakkundig uitgevoerd. De afspraak voor opname van de uit te voeren werkzaamheden en de daaropvolgende uitvoering werden snel en volledig volgens plan gemaakt.
  • Review door Esther, Utrecht
    Beoordeeld op 16 okt 2015

Inspectie en zonodig reparatie schoorsteen

Prima vakman. Heldere offerte en afspraak. Goede reparatie van bovenplaat schoorsteen en nokpannen. En servicegericht, verstopte dakafvoer meteen gratis verholpen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 sep 2015

lekkage zoeken.

Heel positief, Kees is een eerlijke man die meedenkt met de klant ook als de lekkage niet van het dak, waar hij voor kwam, afkomt. Dan kijkt hij verder met de klant mee en voorziet hij de klant van goed advies. Een aanrader!
  • Review door Gijs, Leerdam
    Beoordeeld op 23 sep 2015

Lekkage opsporen en verhelpen

KVB is zeker een aanrader. Tijdens hevige regen hadden we flinke lekkage en waren de dakdekkers in de regio erg druk. Via werkspot toen een opdracht geplaatst. Dhr. Verbeucken was er als een van de eersten bij. Ook is hij als enige voor een zeer uitgebreide inspectie het dak opgegaan alvorens een offerte uit te brengen, de rest wist op afstand te vertellen wat er mis was, heel bijzonder. Ook bleek KVB ook nog eens de goedkoopste, aangezien het niet nodig bleek een doek aan te brengen, maar slechts de nokvorst over 8,5 meter te repareren middels flexim. Als service is er ook nog een aantal pannen vervangen en/of vastgezet met flexim, waarvoor geen kosten berekend zijn. Binnen twee weken is het werk vervolgens uitgevoerd, terwijl wij op vakantie waren. Al met al kregen we een goed gevoel bij KVB, vanwege de zeer betrouwbare en kundige indruk. We kunnen hem zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zetten
    Beoordeeld op 22 sep 2015

nokvorsten stellen en in kunststof zetten 6 meter

Positief. De offerte was duidelijk en redelijk. Het advies was helder. De afspraak was snel gemaakt en we zijn tevreden over het resultaat. Als we weer eens een klus hebben vragen we zeker KVB weer om een offerte uit te brengen.
  • Review door Walter, Lelystad
    Beoordeeld op 21 sep 2015

nokvorst / bovenste rij dakpannen vastzetten

Keurig gemonteerd, netjes afgeleverd. Zowel de klus als het contact. Vast bedrag vooraf en toch wat kleine extra verlichtingen gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 11 sep 2015

lekkage bij dakgoot

Prima. Het contact was snel en prettig. De offerte was duidelijk en de reparaties zijn snel en volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 5 sep 2015

Reparatie zinken dakgoot

Prima vakman. Geeft goed advies zonder oplossing op te dringen aan de klant. Goed bereikbaar en flexibel qua tijden.