Daktechniek en Onderhoud KVB

Daktechniek en Onderhoud KVB beoordelingen (199)

• Review door Wout, Enschede
    Beoordeeld op 27 mrt 2017

PVC dakgoot lekt bij een overlapping

Bekwaam vakman. Netjes en flexibel afspraak kunnen maken over mijn dakgoot reparatie. Het eerste contact snel via de telefoon kunnen bespreken (hij ging dus goed voorbereid te werk wat hij kon verwachten, en dus oplossen). Mijn 1e (foutieve) berichtgeving dat het om een pvc dakgoot ging, was voor hem geen probleem. Helaas zaten de weersomstandigheden toen niet mee, en gaf zelf aan dat het beter was om een andere keer het klusje te klaren ivm kwaliteit van zn werk. En zoals afgesproken een andere tijdstip uitgevoerd. De prijs was vooraf netjes bepaald. Dus helemaal tevreden mee.
  • Review door Willem, Apeldoorn
    Beoordeeld op 20 mrt 2017

In dakgoten (plm. 20m) en langs dakraam dakschroot aanbrengen tegen...

Na advies dakschroot vakkundig en snel aangebracht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 22 feb 2017

Aansmeren/vervangen/herstellen nokvorsten

Een goede ervaring. Vlotte reactie na de plaatsing (zondagavond) en een vakkundig advies. De uitvoering is conform afspraak en netjes uitgevoerd. Binnen de aangegeven termijn. Prima vakman, aanrader!
  • Review door H.C, Purmerend
    Beoordeeld op 17 feb 2017

Daknok vervangen / renoveren

Super blij met KVB (kees) Keurig advies, werk volgens afspraak goed geleverd. Ook de communicatie met Kees verliep erg prettig. Een eerlijke goede vakman om aan te raden !
  • Review door faisal, Doetinchem
    Beoordeeld op 15 feb 2017

lekkende dakgoot

snelle service! en een strakke offerte! bedankt
  • Review door Joop, Hoorn
    Beoordeeld op 14 jan 2017

Nokvorst

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Snelle reactie met een voorlopige kostenraming. De afspraak was daarna vlug geregeld. Tijdens de het opnemen van de werkzaamheden gelijk een definitieve offerte die ook nog eens goedkoper uitviel. Kortom een betrouwbare en goede vakman die afspraken nakomt en goed werk heeft afgeleverd.
  • Review door T.J., Almelo
    Beoordeeld op 11 jan 2017

dakgoot schoonmaken

• Review door Remco, Borne
    Beoordeeld op 1 jan 2017

Nokvorsten vervangen of repareren

Prima service, dhr. Verbeucken reageerde snel op de werkspot opdracht en kon snel komen om de werkzaamheden te verrichten. Mijn indruk is dat de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Bovendien verving hij zonder extra kosten nog even een beschadigde pan door een reserve exemplaar.
  • Review door Simon, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 nov 2016

Vastzetten/reparatie nokvorsten

Ik ben erg tevreden over het contact en het geleverde werk. Samengevat: meedenkend, geen verkooppraatjes, transparant, betrouwbaar, goede kwaliteit, niet beroerd om wat extra's te doen als je het vraagt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Prijs lijkt in verhouding met andere bedrijven.
  • Review door Mike, Oosterhout
    Beoordeeld op 21 nov 2016

Reparatie dakgoot

Na een eerste afspraak voor een vrijblijvende offerte, meteen een goede indruk. Mede door de duidelijke uitleg en prijsstelling heeft Kees de opdracht gekregen. Opdracht is netjes en vakkundig uitgevoerd. Het was even spannend met de regen enkele uren na het aanbrengen van de coating, maar de goten hebben niet meer gelekt sinds de coating is aangebracht. Kortom, ik zou Kees direct aanbevelen!