Daktechniek en Onderhoud KVB

Daktechniek en Onderhoud KVB beoordelingen (199)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 25 sep 2017

herstel van lekkende dakgoot

• Review door Katarzyna, Strijen
    Beoordeeld op 4 sep 2017

nokpannen vastzetten

• Review door Eveline, Heiloo
    Beoordeeld op 3 sep 2017

nokvorst repareren , zitten een vogels onder de pannen bij de nok

Prima snel en goed
  • Review door S, Hoensbroek
    Beoordeeld op 18 jul 2017

Dak herstellen

Zeer fijne samenwerking en een man van afspraak. Eerlijk en betrouwbaar advies. Absolute aanrader!
  • Review door Patrick, Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jul 2017

Repareren of vervangen van dakgoot achter

Snelle service ,duidelijke afspraken En onze dakgoot lekkage is voor een mooie prijs opgelost Wij zouden kees zeker aanbevelen Dank je wel !
  • Review door Jan, Tilburg
    Beoordeeld op 30 mei 2017

Nokpannen vastzetten

Prima ervaring gehad met Kees! Omdat het waarschijnlijk ging regenen was de klus uitgesteld, maar nadat het droog was, was de klus snel en proffesioneel uitgevoerd! De nokvorsten zitten weer vast met flexim en de goot lekt niet meer. Vannacht heeft het flink geonweerd en geen probleem met de goot gehad! Bedankt, Kees!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 25 mei 2017

dakgoot lekt: controleren en repareren (lassen van) dakgoten

Meneer Verbeucken is rap van tong en houdt zich niet compleet aan de timing van zelfopgelegde beloftes. Kwaliteit van het werk moet zich bewijzen in de toekomst. Voor 4 uurtjes werk en 80€ materiaal werd ruim 640€ gerekend. Bij offerte werd vermeld 'ruim een dag werk...'
    (Bewerkt op 16 jun 2017)

jammer!! Qua timing was ik inderdaad sneller klaar dan ik bij de inspectie melde maar toen ging ik er ook vanuit dat ik alle 4 de dakgoten moest behandelen. Het werden er echter maar drie. Is natuurlijk niks mis mee maar dat betekent wel dat de klus sneller klaar is. Wat u genoemde prijs (€640) is inclusief de BTW die ruim €110, bedraagt waar ik natuurlijk ook niks aan verdien. Ook u berekende materiaalkosten klopt niet helemaal. Er is namelijk voor meer dan € 120, aan Liquid rubber verbruikt en ongeveer voor €80, tot €90, aan verstevigingsband, loodkit, wegwerpkwasten en ontvetter. Mijn uurloon ligt door verzekeringen ook iets hoger dan iemand die veilig achter een buro zit om huiswerk na te kijken. Jammer dat u er zo over denkt en dat het zo moest lopen maar u reactie zegt waarschijnlijk meer over u dan over mij.

Reactie geplaatst 16 jun 2017
  • Review door B., Lochem
    Beoordeeld op 9 mei 2017

Nokvorsten vast zetten

Keurig bedrijf goede vakman levert goed werk voor nette prijs.
  • Review door richard, Zwolle
    Beoordeeld op 23 apr 2017

Dakgoot reparatie

Prima
  • Review door Dennis, Purmerend
    Beoordeeld op 7 apr 2017

Nokvorsten vastzetten flexim

Me eerste indruk was meteen dat kees enorm om ze vak geeft.en dat is ook heel goed te zien aan de klus keurig uitgevoerd en netjes afgewerkt kan niks anders zeggen. Ga vooral zo door!!!