Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (125)

• Review door Anika, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 mei 2022
    Dakrenovatie: 30 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Wij zijn erg tevreden met Dakspecialist PK! Na het plaatsen van de klus op Werkspot hadden wij al binnen een week een nieuw dak :) Afspraak is afspraak en alles is super netjes uitgevoerd. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Anton, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 mrt 2022
    Dakrenovatie: 40 m²; Dak lekkage; Puntdak
    Nu heb ik verder geen ervaring met dakdekkers, maar met deze dakspecialist ben ik erg tevreden en ook dat ze zo snel aan het werk konden. De dakwerkers zelf waren ook leuke mensen die zo veel mogelijk proberen je niet tot last te zijn. Ze hebben zeker vakwerk afgeleverd. En als er toch nog blijkt iets mis te zijn, dan komen ze dat weer repareren. Dat valt onder hun garantie.
  • Review door Albert, Ven-Zelderheide
    Beoordeeld op 5 jan 2022
    Dakgoot: 32 m; Installeren
    Inmiddels een half jaar verder, de goten hangen niet meer goed waardoor er water in blijft staan. Tevens was een regenpijp ook niet leeg gemaakt van puin terwijl dit wel in de opdracht zat. Zonde want verder ging alles gemoedelijk
    (Bewerkt op 29 jul 2022)
  • Review door jan , Leuth
    Beoordeeld op 14 jul 2021
    Dakrenovatie: Dak vervangen; Puntdak
    Kijkt uit voor deze gladde prater, is een oplichter van de woonwagenkamp uit Huissen. Is zeker geen vakman en zal je achterlaten met broddelwerk en vertrekt met je geld er valt niets te verhalen bij deze man. hij heeft zeker geen bouwkundige vakkennis dus niet bevoegd om aan een dakconstructie te werken.
    (Bewerkt op 26 aug 2022)

Het spijt me dat de persoon die blijkbaar bij u is geweest, die indruk heeft achtergelaten. Maar na herhaaldelijk mijn agenda te hebben nagekeken, heb ik geen werk klaargemaakt in Leuth of een afspraak gehad voor een offerte. Maar mijn ervaring met Werkspot is dat iemand een review plaatst nadat het werk verricht is, als de klus gesloten is.

Reactie geplaatst 26 jul 2021
  • Review door Leo, Harskamp
    Beoordeeld op 18 apr 2021
    Dakrenovatie: 30 m2; Dakbedekking vervangen; stacaravan
    Contact was snel gelegd, eerste afspraak werd gemaakt voor nalopen wat er gedaan moest worden (zaterdags) en op zondagochtend werd er al begonnen met de reparatie. Zo snel had ik het ook niet verwacht, maar was blijkbaar dus bittere noodzaak dat reparatie moest gebeuren!!!