Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (125)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 21 feb 2024
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    Prima bedrijf, komen hun afspraken na en doen net even een stapje extra voor de klant. Ze zijn zelfs nog een keer kosteloos teruggekomen nadat er toch nog sprake was van enige lekkage. Fijne samenwerking en duidelijke communicatie
    (Bewerkt op 29 feb 2024)
  • Review door Noell , Zwolle
    Beoordeeld op 30 jan 2024
    Dakbedekking vervangen met EPDM; Plat dak; toegankelijk; cash 💶
    Pieter heeft het dak van mijn woning en dakterras in Stadshagen vernieuwd. Gevolg is tienduizend euro schade. Niet verhaalbaar, want niets staat zwart op wit. Paar voorbeelden: Enkele laag bitumen op het dak. Isolatie zonder folie op betondak. Blikje rivella, bitumen en hout tussen de isolatieplaten gedrukt als opvulling. Voetlood is niet waterdicht, moet opnieuw Dit is een partij dat werkt met onvakkundige jongens die snel willen cashen. Je bent gewaarschuwd.
    (Bewerkt op 2 feb 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 7 okt 2023
    Dakrenovatie: 15 m²; Dakrenovatie; Puntdak
    Pieter, hartelijk dank voor het herstellen van mijn dakkapel. Je bent een topper! Altijd bereikbaar, reageert snel, maakt duidelijke afspraken en het aller belangrijkste: werkt professioneel en levert echt kwaliteit!! Ik raad iedereen Dakspecialist PK aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 6 okt 2023
    Dakrenovatie: Zinken dak boven erker vervangen of repareren; Plat dak
    PK de opdracht volledig naar wens uitgevoerd. En uitermate snel. Op donderdag eerste contact. Volgende dag de klus opgemeten en nog dezelfde dag de klus met een goede uitvoering opgeleverd. Ik ben tevreden
  • Review door Beklaan, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 29 sep 2023
    Dakrenovatie: Nieuw of vervangend dak; Plat dak
    Vrijdag op werkspot geplaatst. Zaterdag Dakspecialist PK geweest. Maandag begonnen en dinsdag was het dak klaar, Prima bedrijf, komt alle afspraken na werken keurig en zijn echte vakmensen! Ik beveel DAKSPECIALIST PK van harte aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Renswoude
    Beoordeeld op 24 sep 2023
    Dakrenovatie: Iets anders
    Piet hield zich aan de afspraak, was op tijd. Hij en zijn collega waren netjes en vriendelijk. De klus is top uitgevoerd. Een toerbus-dak met niet te verwijderen airco dekken, wat een specifieke en moeilijke klus is! top ervaring en ik zou PK dan ook van harte bij je aanbevelen. Thanx Piet!
  • Review door Wim Slort, Den Bosch
    Beoordeeld op 31 aug 2023
    Dakgoot: 6 m; Vervangen
    Goed uitgevoerd netjes geholpen. Ben zeer tevreden