Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (657)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 23 dec 2024

Schoorsteen vegen: 1x per jaar

Goed geholpen, werkt vlot. Proberen wel veel bij te verkopen.
  • Review door Arnoud Kosten, Houten
    Beoordeeld op 16 dec 2024

Dak of dakgoot repareren: Loodslabben deels vervangen; Reparaties

Direct na het plaatsen van de aanvraag kreeg ik al een reactie. Ze konden meteen komen kijken en een offerte uitbrengen. Bij aankomst begrijp hij goed wat we wilde en hier heeft hij een prijs voor gemaakt die ons heel schappelijk lijkt. We konden erover nadenken, maar hij kon het ook direct aan de slag. Direct aan de slag natuurlijk. Nu een 2 weken verder, meerdere stortbuien gehad en er is geen druppel meer binnengekomen.
  • Review door Jasper Timmermans, Nijmegen
    Beoordeeld op 14 dec 2024

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Klus bleek uiteindelijk groter dan gedacht. Prettige professionele afhandeling en tot een goede overeenkomst kunnen komen.
  • Review door Olaf, Hilversum
    Beoordeeld op 11 dec 2024

Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen

Vriendelijke heren die goed werk leveren. Alles netjes volgens afspraak en duidelijke communicatie!
  • Review door Herm, Utrecht
    Beoordeeld op 11 dec 2024

Dak of dakgoot repareren: 3 m²; Dakkapel; Reparaties

Snel, vakkundig en vriendelijk. Scheur in het zink en de dakgoot en coaten
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 22 nov 2024

Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen

Heel snel, vriendelijk en netjes. Ik krijgt heel snel een afspraak en behandeling. Die zijn duidelijk gericht om de klant tevreden te maken. Ze werken snel en laat daarna alles netjes achter. Ik heb nog meer klusjes nodig en zal zeker als eerst aan hun bieden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught

Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping

• Review door A.G., Maarn

Dak of dakgoot repareren: 25 m²; Dak; Reparaties

Een opdracht geplaatst op werkspot betreffende lekkage dak (vermoedelijk bij nokvorst). Dakspecialist de Arend reageerde vrijwel direct. Vlot opgepakt en komt afspraken na. Afspraak voor inspectie was gauw gemaakt. Tussentijds werd ik nog gebeld, tijdstip iets aangepast. Helemaal goed. De mannen waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en na inspectie een stappenplan opgemaakt. Helder advies en zeker met de gemaakte foto's van andere zaken die ook aan het licht kwamen. Totaalpakketje gemaakt en de klus werd meteen en vlot uitgevoerd. Een paar extraatjes die naderhand nog opgemerkt werden kado gekregen. No nonsense en open en eerlijk. Denken mee en geen onnodige meerverkoop. Bedankt mannen! 👍
  • Review door Puck Sewalt, Tilburg
    Beoordeeld op 21 nov 2024

Dak of dakgoot repareren: 21 m²; Dak, We hebben een lekkage in de s...

Dakspecialist De Arend maakt snel tijd vrij voor een spoedklus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geertruidenberg
    Beoordeeld op 18 nov 2024