Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (635)

• Review door Jasper Timmermans, Nijmegen
    Beoordeeld op 14 dec 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Klus bleek uiteindelijk groter dan gedacht. Prettige professionele afhandeling en tot een goede overeenkomst kunnen komen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 22 nov 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Heel snel, vriendelijk en netjes. Ik krijgt heel snel een afspraak en behandeling. Die zijn duidelijk gericht om de klant tevreden te maken. Ze werken snel en laat daarna alles netjes achter. Ik heb nog meer klusjes nodig en zal zeker als eerst aan hun bieden.
  • Review door A.G., Maarn
    Beoordeeld op 21 nov 2024
    Dak of dakgoot repareren: 25 m²; Dak; Reparaties
    Een opdracht geplaatst op werkspot betreffende lekkage dak (vermoedelijk bij nokvorst). Dakspecialist de Arend reageerde vrijwel direct. Vlot opgepakt en komt afspraken na. Afspraak voor inspectie was gauw gemaakt. Tussentijds werd ik nog gebeld, tijdstip iets aangepast. Helemaal goed. De mannen waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en na inspectie een stappenplan opgemaakt. Helder advies en zeker met de gemaakte foto's van andere zaken die ook aan het licht kwamen. Totaalpakketje gemaakt en de klus werd meteen en vlot uitgevoerd. Een paar extraatjes die naderhand nog opgemerkt werden kado gekregen. No nonsense en open en eerlijk. Denken mee en geen onnodige meerverkoop. Bedankt mannen! 👍
  • Review door Katinka, Boxtel
    Beoordeeld op 14 nov 2024
    Schoorsteen vegen
    Vriendelijk, komt afspraken na en communiceert duidelijk