Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (635)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterbeek
    Beoordeeld op 27 jan 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dakgoten; Reparaties
    Snel ter plaatse om de dakgoot te repareren. De afgesproken prijs bleek hoger uit te vallen omdat de scheur niet in de lasnaad zelf zat. Als ik ook de lasnaad had laten herstellen, was de totaalprijs 2 tot 2,5 keer hoger geweest dan de oorspronkelijke indicatie. Dat vond ik te duur, dus heb ik alleen de noodzakelijke reparatie laten uitvoeren.
  • Review door Menno, Oosterbeek
    Beoordeeld op 24 jan 2025
    Schoorsteenvegen: Eenmalig onderhoud
    Afspraak gemaakt voor schoorsteen vegen. Bleek wat achterstallig onderhoud op het dak waardoor Carlos een voorstel deed om te repareren. Normaal gesproken zou ik een grote uitgave overwegen en uitzoeken maar ik ben blij dat het nu is uitgevoerd en ik geen toekomstige spoedreparatie hoef uit te voeren.
    (Bewerkt op 25 jan 2025)
  • Review door Abhi, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 jan 2025
    Schoorsteenvegen: Eenmalig onderhoud
    geweldige service, hij heeft mijn schoorsteen in een mum van tijd gerepareerd, ik zal ze in de toekomst zeker weer bellen voor ander werk
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 16 jan 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 10 m²; Dak; Reparaties
    Uitstekende service en gepast advies gegeven door Carlo en zijn team. Het ging uiteindelijk om een kleine reparatie die direct kon worden uitgevoerd. In de toekomst kom ik zeker bij jullie terug!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 13 jan 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 20 m²; Dak; Reparaties
    Panlat zat niet meer op zijn plaats op de hoogte van de lekkage deze hebben ze op zijn plaats gezet. Ook hebben ze even het lood verlengd op de CV pijp. Snel geholpen. Bedankt heren!