Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (632)

• Review door Walter, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 mei 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 15 m²; Dak; Reparaties
    Snelle reactie en komst, meteen gerepareerd. Vriendelijke gasten. Nu afwachten of het écht waterdicht is natuurlijk maar vertrouw er maar op. Wel makkelijk verdiend voor zo'n klein klusje, maar ja ik kan nou eenmaal niet alles zelf
    Beoordeeld op 27 apr 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties
    Snelle en professionele service. De dakdekker werkte netjes, communiceerde duidelijk en leverde goed werk af. Zeer tevreden en zeker aan te raden!
  • Review door Fikret, Den Bosch
    Beoordeeld op 26 apr 2026
    Lekkage verhelpen: Lekkend dak
    Ik kan het beschrijven met een woord. Perfekt. Omdat mijn lekkage snel verholpen moest worden heeft De Arend dit heel snel en professioneel opgelost. 3 dagen geleden kontakt gehad en De Arend is gekomen en een advies gegeven. Advies was om het dakleer te vernieuwen omdat deze 15 jaar oud was. Het was niet mogelijk om een reperatie uit te voeren omdat er minimaal bij drie plekken lekkage was. De Arend begreep mijn situatie waarom het snel opgepakt en opgelost moest worden. Hierdoor binnen drie dagen is een planning afgegeven en mijn dak is vernieuwd. De Arend heeft afsparken gemaakt en deze ook hieraan gehouden. IK ben heel tevreden hoe zij dit aagepakt en opgelost hebben. Dank je wel.
  • Review door Samir, Haarlem
    Beoordeeld op 20 apr 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak, Dakgoten; Repar...
    Super tevreden. Ze kwamen eigenlijk alleen voor een kapotte dakpan en de dakgoot, maar ontdekten tijdens de inspectie ook direct dat het loodwerk bij de schoorsteen in slechte staat was. Ze hebben dit meteen vakkundig aangepakt en de kapotte pan vervangen. Erg fijn dat er zo proactief wordt meegedacht om ergere lekkage te voorkomen. Snelle service en vriendelijke mensen. Een aanrader
  • Review door Jonne, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 apr 2026
    Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingen, Weet ik niet
    Hele fijne ervaring, afspraak binnen minuut gemaakt. Lekkage met die kwartier tot grote tevredenheid verholpen en ook nog wat extra zaken aangepakt. Beter resultaat dan verwacht tegen een goede prijs!