Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (95)

• Review door Stephen, Jirnsum
    Beoordeeld op 16 mrt 2018
    schoorsteen verwijderen
    Harm was die enige bedrijf die een reactie geeft die vragen had over de klus voor dat hij een offerte uitgeeft en Ik vond dit heel betrouwbaar. Zijn mannen waren precies op tijd, en in een dag is onze schoorsteen verwijderd en het dak weer en netjes gesloten, en ook netjes opgeruimd. Ik zou Harm Westra en zijn team zeker aanraden.
  • Review door Jack, Arnhem
    Beoordeeld op 14 mrt 2018
    Vervangen dakpannen hoekwoning 82m2.
    Op 13 en 14 maart jl. hebben Harm en zijn team het volledige dak van onze woning gerenoveerd. Kwaliteit van het werk super, netjes alles na afloop opgeruimd. Een meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij kunnen Westra Dakrenovatie zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 13 mrt 2018
    Dakpannen vervangen
    Op dinsdag 20-02-2018 heeft het vakteam van Harm bij ons het dak voorzien van +/- 750 nieuwe dakpannen, ondervorsten, nokvorsten en gevelpannen. Het team werkt erg netjes en vakkundig. Weten zeker wat ze doen en komen gemaakte afspraken na. Alles wordt netjes opgeruimd en meegenomen. Op woensdag 21-02-2018 is de woning van een paar huizen verder gedaan en vandaag 13-03-2018 het huis van mijn buren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schagen
    Beoordeeld op 12 mrt 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Akkrum
    Beoordeeld op 10 mrt 2018
  • Review door Mischa, Epe
    Beoordeeld op 9 mrt 2018
    Dakrenovatie van jaren 20/30 woning (circa 75 m2)
    Dakrenovatie Westra heeft ons jaren 20/30 woonhuis onderhanden genomen ze hebben het gehele dak vervangen (75 m2). Dit was inclusief het plaatsen van een prefab schoorsteen en een dakraam. In de offerte fase heeft Harm meegedacht en advies gegeven om te komen tot het beste resultaat. We waren het meest verbaast over de zelfstandigheid en het specialisme. Ze maken afspraken en houden zich aan de afspraken. Ze werken als een team en je hoeft er niet naar om te kijken omdat ze exact weten wat ze doen. Je merkt dat ze specialisten zijn op het gebied van pannendaken. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Wij kunnen Dakrenovatie Westra van harte aanbevelen!
  • Review door Olivier, Heemstede
    Beoordeeld op 13 feb 2018
    Dakpannen vernieuwen
    Geweldig resultaat en super snel! Door storm en vorst wat later gestart dan gepland, maar toen ze eenmaal bezig waren hebben Harm en team razendsnel geleverd. Dank!
  • Review door P.j, Tienhoven
    Beoordeeld op 23 jan 2018
    dakpannen leggen
    Harm is een vakkundig persoon komt zijn afspraken na. En bovendien ontstaat er buiten zijn schuld een probleem lost hij het adequaat op. Super tevreden. Harm bedankt
  • Review door Annehenk, Veenendaal
    Beoordeeld op 21 jan 2018
    dampdoorlatend folie aanbrengen onder garagedakpannen
    de mannen hebben een prima klus afgeleverd. ze waren er iets voor 8 uur en gingen einde van de middag weer terug naar Friesland. Prima werk. Alle dakpannen er af gehaald evenals alle latten. Zeil gespannen en latten er op en daarna de dakpannen er weer op. gelijk even de dakgoten schoongemaakt. Toen ze vertrokken hadden ze ook de werkplaats erg schoon achtergelaten. Het enige wat ik zelf heb hoeven doen is de heren af en toe van koffie voorzien. Welverdiend! Top, ik ben erg tevreden en kan Westra aan iedereen aanbevelen. Goede kwaliteit tegen een heel schappelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 6 jan 2018