Rene, Amstelveen
pannendak vervangen/renoveren (3 huizen naast elkaar, elk 45m2)
Het renoveren van een pannendak is in onze regio, gezien de bedragen op de ontvangen offertes, niet het favoriete klusje van de gevestigde loodgietersbedrijven, dus op naar werkspot. Ook op werkspot is het goed zoeken om uit te komen bij die bedrijven, die ook daadwerkelijk veel dakrenovaties doen.
Het dak is toch waar de rest van je spulletjes onder zit, dus naast een goede prijs is het ook van belang dat je er vertrouwen in hebt dat het goed komt. Na een voorselectie en persoonlijke gesprekken moest er worden gekozen uit twee kandidaten, waarbij op basis van prijs de keuze is gevallen op Dakrenovatie Westra.
Dakrenovatie is zwaar werk. In grote lijnen is het niet ingewikkeld, maar als leek heb je honderd vragen, waarbij de vakman denkt, pffff, dat is toch logisch. Gewoon vragen, je krijgt echt antwoord !
Dakrenovatie is afhankelijk van het weer, beschikbaarheid van de materialen, bereikbaarheid van de werkplek etc. Het komt dus wel voor, dat een eerder afgesproken planning veranderd. Al het werk is buiten, en het team van Harm heeft verder niks van je nodig behalve stroom en ruimte voor de containers en materialen, maar als je er echt bij wilt zijn, houd rekening met wijzigingen in de data.
Wat ons is opgevallen is dat er geen onvertogen woord valt. Misschien slaan ze elkaar onderweg naar huis de koppen in, maar op de werkplek zie ik een goed op elkaar ingesteld team, dat ondanks het zware werk op een ongemakkelijke plek, er toch met elkaar lol in heeft. Mooi !
Als je 60 jaar oude dakpannen vervangt, heeft elk resultaat een hoge WOW factor. Het werk is structureel uitgevoerd, stap voor stap, alles direct in de container, geen troep en weinig overlast. Binnen 2 dagen is je dak weer als nieuw, het resultaat ziet er prima uit. Goed werk Harm en team, ik zou het jullie zo weer laten doen !