Dakgoot Specialist

Dakgoot Specialist beoordelingen (71)

• Review door Norma, Geertruidenberg
    Beoordeeld op 25 jan 2015
    het reinigen van de buitenkant van een kunststof dakkapel op het dak.
    deze klus is geklaard door Emar Housecare service, heel raar dat hij niet in het rijtje stond, het waren namenlijk die drie en Emar die hadden gereageerd. Emar was de goedkoopste, gewoon glazenwasser, maar ben heel tevreden met het resultaat, we kunnen er weer een jaartje tegen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 21 jan 2015
    Slaapkamer 4 x 4 diverse werkzaamheden
    Geweldige vakmannen. Super mooi op tijd. Kamer is als gevraagd leeggeruimd, nieuwe vloertegels gelegd en de kamer is weer netjes ingeruimd. Dikke aanrader dus
  • Review door Peter, Amerongen
    Beoordeeld op 4 jan 2015
    reparatie van wat lijkt betonrot
    Meneer Gijzen was strikt op tijd aanwezig en begon gelijk met de klus. Hij heeft de klus in een uur geklaard. Meneer Gijzen is een correcte en vriendelijke man die zijn werk netjes uitvoert en alles opgeruimd achter laat. Meneer Gijzen, bedankt voor uw werk! Wij zijn zeer tevreden en zouden u zeker nog eens terug vragen mocht dit in de toekomst nodig zijn.
  • Review door ruud, Dordrecht
    Beoordeeld op 11 okt 2014
    verwijderen vloerbedeeking
    Dhr. Gijzen en assistent waren keurig op tijd en hebben de klus prima uitgevoerd. Zij waren in 1 uur klaar en hebben de oude vloerbedekkking netjes afgevoerd. Wij zijn heel tevreden over de uitvoering en kunnen deze vakman aanbevelen.
  • Review door W G A, Clinge
    Beoordeeld op 10 okt 2014
    Schoonmaken trespan boeiborden
    Uiterst correcte en vriendelijke man die stipt de afspraak na kwam en het werk snel en goed uitvoerde
  • Review door Francis, Halsteren
    Beoordeeld op 17 sep 2014
    Onkruid verwijderen
    Frans heeft vanochtend mijn voortuin ontdaan van onkruid. Hij was netjes op tijd, dacht mee betreft hoe ik de tuin beter bij kon houden en ik vond hem ook goedkoop. Werk wat hij heeft achtergelaten is netjes.
  • Review door Pim, Brielle
    Beoordeeld op 14 jul 2014
    Lekke dakgoot
    Snel, vakkundig en vriendelijk!
  • Review door Theo, Utrecht
    Beoordeeld op 28 mrt 2014
    Dakgoot lekt
    Bij deze man geen opdracht laten uitvoeren! Hij is langs geweest voor een reparatie van onze lekke dakgoot, maar na de reparatie lekte de dakgoot nog steeds even hard. Zijn belofte om opnieuw langs te komen heeft hij vervolgens niet waargemaakt, ook niet na 3 maanden aandringen. Deze man is onbetrouwbaar, en levert slecht werk.