Dak Renovatie Nederland

Dak Renovatie Nederland beoordelingen (185)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 13 jul 2015
    Vier keer complete dakrenovatie voor 1 juli
    Dhr. Harm Westra van Dakrenovatie Nederland heeft allereerst kundig en eerlijk advies gegeven tbv de offerte, Nam de tijd en is ingegaan wat we konden verwachten, met een scherpe prijs en duidelijke omschrijving. De uitvoering is goed verlopen, harde werkers. De dakrenovatie is professioneel uitgevoerd. Doordat de prijs alles inclusief was zijn er ook geen verrassingen achteraf geweest. Ook de oplevering is goed gegaan, opmerkingen van mijn zijde zijn goed verwerkt. Het dak zieter nu hartstikke mooi uit. Aanrader!
  • Review door albert, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 31 mei 2015
    vervangen van dakpannen
    Na het plaatsen van de klus op werkspot snel een goede offerte ontvangen die eruit sprong vergeleken met de andere die ik heb ontvangen. Na het gunnen van de klus snel een datum afgesproken en deze mannen kwamen hun afspraken na. Harm en zijn collega's waren zeer fijn in de omgang. de klus werd snel en vakkundig gedaan en in drie dagen was een oppervlakte van 98 vierkante meter vervangen. Het dak is weer als nieuw en we hebben na 85 jaar weer een droog en netjes huis.
  • Review door Anja, Volendam
    Beoordeeld op 26 mei 2015
    Dakpannen vervangen
    Ons dak is gerenoveerd. De oude dakpannen eraf, nieuwe panlatten en folie over het hele dak aangebracht en prachtige nieuwe dakpannen gelegd. Via werkspot een oproep gedaan en we kregen heel snel een offerte in de mail van Harm. Het zijn harde werkers en weten wat ze doen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Wytze, Groningen
    Beoordeeld op 18 mei 2015
    Ongeveer 150 dakpannen vervangen
    Een snelle reactie op mijn opdracht, een goede prijs, meedenkend en zeer flexibel. Er is bij dit bedrijf een grote 'drive' om goed werk te leveren en de klant tevreden te stellen.
  • Review door Gijs, Terherne
    Beoordeeld op 13 mei 2015
    Vervangen dakpannen en nokvorsten 10,00 x 7,00 meter (Terherne, Fr)
    Binnen enkele uren nadat ik de opdrachtbeschrijving op Werkspot had geplaatst, ontving ik al een goed gespecificeerde offerte van Harm Wijstra van Dak Renovatie Nederland. De offerte gaf me enerzijds het vertrouwen met een vakman te maken te hebben, en anderzijds de duidelijkheid welke werkzaamheden en materialen ze voor welk bedrag zouden leveren. Na een vlot antwoord op enkele vragen van mij, heb ik nog dezelfde dag de opdracht aan hen gegund. Overigens waren ze niet de goedkoopste aanbieder, maar we hebben de verwachte kwaliteit ook laten meewegen. het is tenslotte de prijs/kwaliteit verhouding die gunstig moet zijn. De uitvoering is vervolgens vlekkeloos verlopen. Harm heeft met zijn team keihard gewerkt, en ze hebben het huis en de tuin keurig netjes achtergelaten. Het resultaat is een prachtig strak dak dat weer decennia lang mee kan. Al met al kan ik echt iedereen aanbevelen om met Dak Renovatie Nederland in zee te gaan.
  • Review door Emiel, Emmen
    Beoordeeld op 8 apr 2015
    panlatten en folie vervangen 6x6 meter
    Dit bedrijf heeft ons dak voorzien van nieuwe panlatten en folie. Dit werd snel en vakkundig gedaan. Wij kregen ook goed advies over de staat van ons dak en wat hier aan te doen. Na dat het dak weer was voorzien van panlatten en folie. Werd alles netjes afgevoerd en opgeruimd. Wij raden dit bedrijf zeer aan!!
  • Review door Lianne, Huizen
    Beoordeeld op 6 apr 2015
    Weghalen schoorsteen en daarna afwerken van het dak
    Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Woensdag op werkspot gezet en vrijdag was Harm er al om de klus te klaren. Zijn reactie op werkspot was concreet, contact via mail en telefoon was vriendelijk en duidelijk. Afspraken zijn keurig nagekomen. Met 3 man sterk hebben ze de klus netjes uitgevoerd. Zelfs de voortuin werd geveegd achter gelaten.
    Beoordeeld op 6 apr 2015
    vervangen panlatten en evt isolatie folie
    Eerder gekomen dan verwacht en binnen de afgesproken tijd klaar. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hele fijne mensen en keiharde werkers. Harm is met een goede passende oplossing gekomen om het dak binnen de mogelijkheden aan te passen en te verbeteren. Top!
    (Bewerkt op 31 dec 2023)
  • Review door Eric, Beverwijk
    Beoordeeld op 5 apr 2015
    Vervanging pannendak incl. latten en folie
    De mannen van Dak Renovatie Nederland hebben de klus op korte termijn en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het zijn harde werkers die weten wat ze doen!
  • Review door sjors, De Bilt
    Beoordeeld op 4 apr 2015
    ongebruikte schoorsteen verwijderen.
    De mannen hebben prima werk geleverd tegen een mooie prijs en de zaak netjes achtergelaten. Ik ben tevreden