Dak Renovatie Nederland

Dak Renovatie Nederland beoordelingen (185)

• Review door Jan Dirk, Sneek
    Beoordeeld op 7 dec 2015
    dakrenovatie woonblok van 6 woningen
    prima werk afgeleverd voor een hele scherpe prijs. zou het bedrijf direct aanprijzen bij familie en vrienden als die ook hun dak willen renoveren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 10 nov 2015
    vervangen oude dakbedekking
    Geweldig bedrijf. Snel en goed werk.
  • Review door Menno, Sneek
    Beoordeeld op 5 nov 2015
    dakpannen vervangen en damp-open folie aanbrengen
    Na offertes gekregen te hebben van drie bouwbedrijven heb ik de klus voor de zekerheid op werkspot gezet. Slechts 3 uur later had ik een offerte ontvangen van Harm. In tegenstelling tot de drie bouwbedrijven was het dit keer gelukkig wel binnen mijn budget. Via e-mail en telefoon enkele vragen gesteld en hier steeds vlot en duidelijk antwoord op gekregen. Na akkoord op de offerte werd de klus snel ingepland en stonden op de startdag 6 man klaar om de klus te klaren. Op dag twee was Harm er met één collega en rond het middaguur waren ze klaar (inclusief het huis van de buren). Afspraken worden nagekomen, een zeer concurrerende prijs, vriendelijke en harde werkers, geen nare verrassingen achteraf, het resultaat is echt prachtig en het was nog eerder klaar dan gepland. Ik ben normaal gesproken niet van het uitdelen van het rapportcijfer 10, maar voor Harm en zijn collega's maak ik graag een uitzondering, ze hebben die 10 echt verdiend!
  • Review door Michiel, Assen
    Beoordeeld op 1 nov 2015
    Dakpannen vervangen
    Tevreden met het uiteindelijke resultaat.
  • Review door Mark, Grootebroek
    Beoordeeld op 28 okt 2015
    panlatten vervangen en folie plaatsen
    Harde werkers met kennis van zaken. Ik kan ze zeker aanbevelen!
  • Review door Robert, Ugchelen
    Beoordeeld op 14 okt 2015
    Vervangen dakpannen beton voor keramisch
    Duidelijke offerte met een vaste prijs. Een super team om rond je huis aan het werk te hebben. Gedreven specialisten! Het werk is gehele naar wens uitgevoerd en netjes opgeleverd.
  • Review door Siemen, Jirnsum
    Beoordeeld op 22 sep 2015
    Vervangen dampfolie, panlatten
    snelle reactie met een goed aanbod, mooi werk afgeleverd door de mannen. Zelfs bij kleine probleempjes kwamen ze toch nog even langs om te helpen. Klasse service!
  • Review door Juanita, Beinsdorp
    Beoordeeld op 10 sep 2015
    Stormschade pannendak en offerte renovatie pannendak.
    Uitstekend adres! We hebben ons dak laten renoveren. Betrouwbaar, doen wat ze beloven. Vakwerk en zeer aan te bevelen. Harm, bedankt voor het mooie resultaat. Hartelijke groeten uit Beinsdorp.
  • Review door E.G., Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 14 jul 2015
    Dak renoveren
    Harm en team zijn echte vaklui die weten waar ze het over hebben en die hun afspraken stipt nakomen. Binnen 6 dagen was het dak van onze houten villa voorzien van nieuwe folie en daklatten en lagen de pannen weer netjes en vast. Ook zijn er maatregelen tegen houtworm genomen. Aan het eind werd alles netjes opgeruimd. Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs. Na de zomer mogen ze terug komen voor de garage.