D.J. Hoks & Zn. Schilders- en Afwerkingsbedrijf

D.J. Hoks & Zn. Schilders- en Afwerkingsbedrijf beoordelingen (53)

• Review door Omar, Vlaardingen
    Beoordeeld op 13 feb 2011

OPDRACHT INGEVULD - Reparatie gipsplafond na lekkage

Flexibel ingesteld, goed afspraken mee te maken.
  • Review door Dubbeld, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 nov 2010

Buitenwerk schilderen

Dick Hoks is een aardige man en goed mee te werken. Prima schilderwerk afgeleverd. Paar puntjes qua afwerking (die overigens niet aan Dick lagen), maar die werden vervolgens direct opgepakt. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zou hem zo weer vragen voor schilderopdracht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 15 sep 2010

Buitenschilderwerk voor-en achter

Goede prijs-kwaliteitverhouding en vakkundig werk. Heel betrouwbaar, zeker aan te bevelen.

Bedankt vooe de referentie M vr gr D.J.Hoks

Reactie geplaatst 15 sep 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rozenburg
    Beoordeeld op 20 jul 2010

nok verhoging kozijn en zijkant ondehoud

goed vakman werkt zoals afgesproken ,is een aan te bevelen!! bedankt. ook jullie site;

Bedankt voor de referentie M vr gr D.J.Hoks

Reactie geplaatst 20 jul 2010
    Beoordeeld op 18 jun 2010

Trap schuren en schilderen

De heer Hoks is een echte vakman! Ik heb een duidelijke offerte ontvangen, de afspraken zijn goed nagekomen, het resultaat is prima. Ik kan de heer Hoks zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 11 jun 2010

schilderen kozijnen etc

We hebben onze kozijnen/deuren laten schilderen door D.J. Hoks. Ze konden snel komen kijken voor een offerte (Dhr. Hoks zelf). De prijs was scherp. Na de opdrachtbevestiging en het doorgeven van de kleuren konden ze ook snel beginnen. Twee aardige jongens (zoon van Dhr. Hoks en een medewerker) kwamen ons huis in 1,5 dag schilderen. Ze leveren heel netjes werk! Ze zijn flexibel en doen niet moeilijk over iets meer werk. Meneer Hoks belde daarna nog om te vragen of alles naar wens is verlopen. Keurig! We zijn heel erg tevreden!! een aanrader!!

Wim en Ilonca Bedankt voor de referentie Succes verder met al jullie p'lannen M vr gr D.J.Hoks

Reactie geplaatst 11 jun 2010
    Beoordeeld op 4 apr 2010

sausen en schilderen meerdere ruimtes

Vakkundig en mooi werk geleverd. Vlot uitgevoerd. Niets op aan te merken. Dank!

Bedankt voor de eindwaardering Gr Dick & Mark

Reactie geplaatst 4 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 29 mrt 2010

Schilderen houtwerk voor- en zijgevel 2-onder-1 kap huis (b.j. 1930)

Mark Hoks heeft de klus prima uitgevoerd. We zijn tevreden over het resultaat.
    Beoordeeld op 16 dec 2009

Houtwerk binnen en sauzen

Het schilderswerk is prima opgeleverd en binnen de gestelde (korte!) termijn. Ze hebben meegedacht met mijn plannen en planning en me op weg geholpen met het schilderwerk dat ik zelf wilde doen, zoals de paneeldeuren. Daarnaast heb ik erg handige schildertips gekregen voor de onderdelen die ik zelf schilderde.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 12 nov 2009

Binnenschilderwerk nieuwbouw

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs. Het schilderwerk wordt snel en vakkundig uitgevoerd en netjes afgewerkt.