Corstiaans glazeniers

Corstiaans glazeniers beoordelingen (44)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Varsselder
    Beoordeeld op 22 apr 2020

Glas zetten: 21 ruiten

Werkt vakkundig en netjes , heel blij met het eindresultaat. Nette prijs
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 5 mrt 2020

Glas zetten: 4 ruiten

Erg prettige communicatie. Betrouwbare vakman die goed uitlegt wat de mogelijkheden zijn. Klus ziet er perfect uit,! Dank je wel Coen! Gr, Liesbeth
  • Review door Bonnie, Arnhem
    Beoordeeld op 27 jan 2020

Glas zetten: 2 ruiten

Zeer vriendelijke en deskundige vakman. Heeft mooi werk geleverd.
  • Review door Charlotte, Nijmegen
    Beoordeeld op 8 mei 2019

Glas zetten: 2 ruiten

2 ruiten werden 6 ruiten. Coen maakte direct een afspraak om te komen kijken. Deze vakman communiceert goed en is erg prettig in de omgang. Alles is vakkundig uitgevoerd voor een nette prijs. We hebben Coen nog vaker nodig en bevelen hem ook iedereen van harte aan.
  • Review door Niels, Zevenaar
    Beoordeeld op 2 apr 2019

Glas zetten: 6 ruiten

Op maandagmiddag een klus op deze site gezet om 6 ruitjes te plaatsen in de stalraampjes van m’n nieuwe kippenhok en s’avonds al reactie van Koen. Omdat ik doordeweeks werk heeft Koen de stalraampjes gezet toen ik niet thuis was, dit was van te voren uitstekend gecommuniceerd en was geen probleem. De prijs en kwaliteit zijn zeer goed, ik kan Koen dan ook aanraden voor andermans glasklus.
  • Review door Bas, Lent
    Beoordeeld op 16 mrt 2019

Glas zetten: 1 ruit

Vlotte reactie, goede prijs en keurig aan de afspraken gehouden. Ruit in de schuurdeur perfect vervangen. Zeker aan te raden!
  • Review door Marcus, Elst
    Beoordeeld op 26 feb 2019

Glas zetten: 1 ruit

prima
  • Review door Olaf, Arnhem
    Beoordeeld op 30 okt 2018

plaatsen dubbelglas

Zeer snel een offerte opgemaakt na bezoek op locatie. Goede heldere communicatie vooraf en tijdens klus. Zeer netjes en vakkundig de ruiten vervangen.
  • Review door Patrick, Elst
    Beoordeeld op 24 okt 2018

dubbelglas plaatsen

• Review door Dainara, Didam
    Beoordeeld op 29 aug 2018

2 raamkozijnen nieuw dubbel glas plaatsen

Coen heeft heel mooi werk afgeleverd voor een goede prijs. Wij zijn hier heel blij mee en voor de andere ramen willen we dat op korte termijn ook door coen laten doen, coen dank je wel.