Conrads Stucwerken

Conrads Stucwerken beoordelingen (135)

• Review door Peter, Ede
    Beoordeeld op 27 feb 2016

Glad stucen van een slaapkamer

Uitmuntend, was stipt op tijd, afspraak is afspraak en een zeer strakke afwerking met stucwerk van van onze slaapkamer. Ik raad Conrads stucwerken iedereen aan
  • Review door H., Leusden
    Beoordeeld op 2 feb 2016

Glad afwerken/stucen van woonkamer muren

We zijn zeer tevreden over Ab Conrad. Hij is de afspraken keurig nagekomen. Altijd op tijd. Meedenken (zie plinten op bijlage). Ook na afloop van de klus nog een keer langsgekomen voor advies. Het stucwerk is zelfs beter dan verwacht. Kan Ab absoluut aanraden.
  • Review door Mireia, Ede
    Beoordeeld op 5 nov 2015

Stucen lange muur van 10 m en paar kleine muren waar tegels en keuk...

prima!
  • Review door Rutger, Ede
    Beoordeeld op 7 okt 2015

Stucen wanden en plafond woonkamer

Ab heeft bij ons vakwerk afgeleverd! Een fijn persoon om mee te werken. Flexibel, komt zijn afspraken na, denkt mee, vakkundig en een harde werker! Vrienden en familie die bij ons komen kijken zijn louter positief over het stucwerk! We hebben geen seconde spijt gehad dat we Ab hiervoor gevraagd hebben. Na het stucwerk hebben we de stopcontacten en de koof voor de afzuigkap weer opgeplaatst. Helaas bleek er een kleine kier te zijn tussen het stucwerk en de koof. Dit heeft Ab direct na een telefoontje uitstekend hersteld. We houden Ab zeker in gedachte bij een volgende klus en kunnen hem zeker aanraden!
  • Review door Marco, Veenendaal
    Beoordeeld op 5 okt 2015

Een keuken stucen, redelijk gestuct maar veel beschadigingen en kno...

Uitstekend, dhr. Conrads komt zijn afspraken prima na. Is vriendelijk en levert goed werk af. Er waren raambogen die niet helemaal goed waren maar dat heeft dhr. Conrads twee dagen later alsnog hersteld.
  • Review door Roland, Dieren
    Beoordeeld op 30 sep 2015

slaapkamer verfklaar stucen

Vandaag is Ab bij ons geweest om onze slaapkamer verfklaar te stucen. een zeer vriendelijke man die zijn vak verstaat.de muren zijn mooi strak opgeleverd en alles netjes opgeruimd achter gelaten, zelfs de trap heeft hij nog met een stofzuiger nagelopen. Mijn zus die vanmiddag langskwam heeft de slaapkamer ook gezien en was ook heel positief over het eindresultaat en vertelde mij dat als zij ook een keer wat te stucen had ook graag Ab wilde hebben, een compliment voor jou Ab. Ik heb je nummer dus graag tot een volgende keer. Groetjes Roland.
  • Review door Patricia, Veenendaal
    Beoordeeld op 31 aug 2015

Plafond renoveren, 2.70 x 4.10m

Vakwerk! De heer Conrad werkt snel en netjes, komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Fijn ook dat hij uit zichzelf een scheur in de muur heeft gerepareerd buiten de klus (plafond) om. Prijs-kwaliteitverhouding ook prima, wij houden hem in gedachten voor eventuele volgende klussen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 25 aug 2015

Stucen van woonkamer en hal

Woonkamer en gedeelte slaapkamer laten Stuccen. Eerste gezicht leek het er strak aan te zitten. Er was me vooraf verteld de kapjes van de schakelaar e.d. eraf te halen, ik wist helaas niet dat dat ook het metaal moest zijn zodat er achter gestuct kon worden. Het had mooi geweest als hij dat alsnog had gedaan omdat we nu aan het klooien zijn met ringtjes erachter e.d. Maargoed zover mijn fout. In de woonkamer kregen we hoge plinten, maar in de slaapkamer lage plinten. Echter was niet tot de vloer gestuct dus onderkant is nu lelijk afgewerkt. Daarna volgden de klachten van de persoon die de plinten plaatste dan de muur niet recht is en hij met veel hangen en wurgen en een hoop kit de hoge plinten eraan heeft weten te maken. Ook de tegelzetter die de keuken heeft gedaan gaf aan dat hij een hoop moest doen om het mooi te krijgen, ook hij gaf aan dat de muren absoluut niet recht waren. Het gaat om een huis uit 2006 dus ik neem aan dat het niet onmogelijk is deze recht te krijgen. Ook algemene afwerking in hoekjes e.d niet echt goed gedaan. Helaas hadden we een strakke planning en moesten we direct schilderen e.d. en hadden we geen tijd om hem terug te laten komen.
    (Bewerkt op 5 sep 2015)

Jammer dat meneer 2 maanden na de werkzaamheden wel de moeite neemt om een negatieve review te plaatsen, maar niet tijdens de klus contact met mij heeft opgenomen om zijn klachten te bespreken, dit had hem wellicht een hoop frustratie gescheeld en had mij de gelegenheid en kans gegeven om tot volle tevredenheid van beide partijen de klus te klaren want tenslotte ben ik altijd bereid om mijn fouten te herstellen, het verbaast me overigens wel dat ik ondanks zijn ontevredenheid wel direct betaald kreeg met een positief appje erbij, jammer!!

Reactie geplaatst 5 sep 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 28 mei 2015

Stucen (spachtelputz) van wanden in woonkamer, trapopgang en keuken.

De heer Conrads heeft het werk naar volle tevredenheid afgerond. Hij werkt netjes en snel. Uiteindelijk heeft hij de woonkamer, de keuken, het trapgat en de hal (ca. 80 m2) in een paar dagen gestuct. We zijn zeer tevreden met het resultaat. H&M
  • Review door Arie, Rheden
    Beoordeeld op 1 mei 2015

stucen van wanden en plafond

Wij hebben een slaapkamer door Conrads Stucwerken laten stucen. Ab reageerde snel op onze Werkspot advertentie voor een alleszins redelijke prijs. Met wat schuifwerk in z'n planning was hij in staat om binnen 1 week de klus te klaren. Ab is een ervaren stucadoor kent zijn vak en levert het karwei netjes en schoon op. Hebben meteen een afspraak gemaakt voor een tweede slaapkamer en trap opgang. Een aanrader in de regio Gelderland.