Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Tinha, Utrecht
    Beoordeeld op 19 dec 2010
    Stuccen van heel huis
    Mutapha heeft het werk netjes afgeleverd. We hadden best wat haast om het te laten uitvoeren en hij en z'n mannen hebben het snel gedaan. Ook de prijs was erg goed. De muren zijn vooral op de nieuwe delen erg mooi geworden, daar waar de oude muren zaten is het iets minder strak, maar nog steeds naar tevredenheid. Over het algemeen zijn we dus erg tevreden!
  • Review door barry, Uitgeest
    Beoordeeld op 16 dec 2010
    sausklaar maken
    kan er niet nog meer over zeggen dan mn cijfer al doet . Mustapha bedankt ,het ziet er echt top uit.
  • Review door tel, IJmuiden
    Beoordeeld op 26 nov 2010
    3 kamers 2 stucken en sierpleister 1 alleen stuccen
    prima om je kamers te laten stucken maar niet voor een badkamer die betegelt moet worden want in het lood stucken kunnen ze niet de tegelzetter was zeer ontevreden
    (Bewerkt op 16 dec 2010)

Het zou prettig zijn als u mij gebeld zou hebben om het problem op te lossen op mijn kosten. Ik heb niks van u gehoord helaas en dat betekend dat alles ok was. Pas na drie maanden een negative referentie plaatsen vind ik jammer want we hebben afgesproken dat als er iets niet goed is, zou u mij bellen en opnieuwe de opdracht te doen op mijn kosten. Tenminste een belletje geven of een email sturen zo weet ik dat u niet tevreden bent en kan ik iets doen. Ik ben nog steed bereid om dat opnieuwe te doen. Bijdeze bent u nog steeds welkom, op mijn kosten.

Reactie geplaatst 16 dec 2010
  • Review door Annemieke, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 3 nov 2010
    Stuccen van muren, plafond en trapgat
    Beste Mustapha en collega's, Bedankt voor het mooie resultaat. In 3 dagen de gehele begane grond en trapgat glad gestucd. Konden op korte termijn aan de slag. Prima vaklui, werken hard en netjes. Aan het einde van de dag wordt alles weer netjes aan kant gebracht. Ik ben er blij mee en beveel ze zeker aan!! Goede prijs kwaliteit vehouding!
  • Review door D. Ronde, Haarlem
    Beoordeeld op 1 nov 2010
    Stuccen van de woning
    Graag sluit ik me volledig aan bij alle eerder genoemde positieve reacties! Mustapha is in eerste instantie komen kijken en heeft vervolgens de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Mustapha is betrouwbaar (komt op tijd, mailt terug, belt terug etc.) en heeft samen met zijn collega hard gewerkt. Resultaat is prachtig, prijs is scherp en ik gun Mustapha alle stuc-klussen. Absoluut een aanrader!
  • Review door MA, Almere
    Beoordeeld op 31 okt 2010
    Woonkamer + keuken stuccen
    Mustapha is eerst bij ons thuis langs gekomen om de klus te bekijken. Is keurig op de afgesproken tijd gekomen en heeft de klus zeer netjes uitgevoerd. Mocht ik weer een stuc-klus hebben, of iemand horen die een stuc-klus heeft, dan zal ik hem zeker aanraden of weer bellen. Topper!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 12 okt 2010
    stuccen gehele woning
    Werkelijk fantastische (nagenoeg perfecte) kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs! Communicatie gaat perfect en komen afspraken na. Ongeveer 350m2 werd in slechts enkele dagen gestuct. werken hard, maar ook erg netjes! Resultaat heeft de verwachting zwaar overtroffen! 'Compleet stucadoorsbedrijf' is het bedrijf wat je in moet schakelen bij stuc-werkzaamheden!! Mustapha, nogmaals bedankt!
    Beoordeeld op 14 sep 2010
    Stuccen gehele woning / nieuwbouw
    Mustapha en zijn collega's hebben geweldig werk geleverd voor een scherpe prijs. Ik ben meer dan tevreden: zeer nette strakke muren, netjes opgeruimd en geen gedoe achteraf over m2 meer of minder. Top!
    Beoordeeld op 24 aug 2010
    Stuccen appartement Amsterdam ZO
    Aanrader. Ons appartement is omgetoverd tot een paleisje. Mustapha heeft prima werk geleverd. De samenwerking verliep soepel en de afspraken werden perfect nagekomen. De scherpe prijs heeft werkelijk niets afgedaan aan de kwaliteit.