Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Ingrid, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mei 2011
    Stuken van 46m2 muur
    Mustapha en zijn vader waren netjes op tijd en hebben hard doorgewerkt. De gestuucte muren zien er mooi uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 19 mei 2011
    Wanden glad stuken
    Vakkundig uitgevoerd stucwerk, snel en netjes uitgevoerd. Een aanrader.
  • Review door Zafar, Almere
    Beoordeeld op 7 apr 2011
    Stuccen beneden verdieping
    Een strakke en gladde nieuwe plafond opgeleverd. Dat deden ze heel netjes en rustig. Zonder puinhoop te maken. Heel blij met de nieuwe plafond.
  • Review door Bjorn, Velsen-Zuid
    Beoordeeld op 21 mrt 2011
    Stuccen/spagtelputzen in een nieuwe keuken
    Mustapha en zijn collega hebben goed werk afgeleverd. Ze hebben het plafond keurig sausklaar gestuct, de muren glad getrokken en daarna spagtelputz aangebracht. Ze hadden alles netjes afgedekt met stucloper en plastic zodat de nieuwe keuken niet beschadigd werd en hebben ook alles weer netjes opgeruimd.
  • Review door Mick, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 mrt 2011
    Licht stucen van badkamerwand 4m2
    Compleet Stucadoorsbedrijf heeft een zorgvuldige en snelle klus verricht. Goed mijn verzoek opgevolgd en naar wens afgewerkt. Ik hoefde geen aanvullend stuurwerk te verrichten. Puike klus.
  • Review door Yvonne, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 mrt 2011
    Glad pleisterwerk (strak)
    De opdracht is gewijzigd naar het stucen van de hele woonkamer. Hij heeft het netjes gestuct. Een aardige man. Duidelijk vakkennis en houdt zich aan de afspraken. Het glasvezelbehang liet los, en hij heeft dat deel wat los liet zelf eraf gehaald en keurig het stucwerk gerepareerd. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik hem iedereen aanbevelen!.
    Beoordeeld op 6 jan 2011
    1 wand stuccen
    Het is echt super goed uitgevoerd. zeer nette strakke muren, en na afloop werd alles keurig / netjes opgeruimd. Ik zou hem echt aanraden!