Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Sven keltering, Uithoorn
    Beoordeeld op 20 feb 2013
    Plafon en wanden stuken
    Compleet stucadoorsbedrijf heeft keurig werk geleverd. Ze zijn vooraf komen kijken en op de afgesproken dag aan het werk gegaan. Voor een stucadoor werken de heren erg netjes. Meestal wordt het een enorme kliederboel, maar niet bij deze heren. Het werk was sneller klaar dan gedacht. En keurig netjes afgewerkt. Het is de beste stucadoor die ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik ga hem zeker de volgende klus weer bellen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwkoop
    Beoordeeld op 19 feb 2013
    Glad pleisterwerk (strak), Nieuwkoop
    Bij ons is een woonkamer gestukt met heel veel ramen, deuren en hoekjes. Alles is perfect uitgevoerd en Mustapha is een plezierige vakman die hard doorwerkt en zijn afspraken nakomt.
    Beoordeeld op 11 feb 2013
    zolderkamer stukadoren
    Zeer betrouwbare vakman die snel aan de slag ging en goed werk leverde. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 4 feb 2013
    gipswanden stuken
    Prima vakman,zag er zeer strak uit allemaal(we hebben meer laten doen ,dan in eerste instantie de bedoeling was)geen enkele minpunt,een aanrader
  • Review door Francis, Maarssen
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    2 kleine kamers stuken
    We hebben een afspraak gemaakt de werkzaamheden zijn nog niet gedaan, Maar mustapha heeft een goede indruk achter gelaten! We laten gelijk maar de andere kamers en gangen ook maar doen!
  • Review door Chris, Haarlem
    Beoordeeld op 10 jan 2013
    Plafond woonkamer opnieuw stuken
    Prima service, vooraf inspectie om te kijken hoe het plafond er aan toe was en keurig op tijd. Stucwerk is heel mooi afgeleverd en kamer is weer netjes achtergelaten. Ik kan Compleet Stucadoorsbedrijf echt aanbevelen.
  • Review door sluiswal, De Meern
    Beoordeeld op 8 jan 2013
    Glad stucen van muren en gipsplaten
    Mooi glad uitgevoerd stucwerk. Netjes achter gelaten . Ik ben zeer tevreden .
  • Review door Jeroen, Uithoorn
    Beoordeeld op 25 nov 2012
    Stuken slaapkamers 70m2
    Deze zomer opzoek gegaan naar een stukadoor. Tussen verschillende aanbiedingen gekozen voor Mustapha omdat de referenties en de prijs goed waren. Wat er in de referenties staat daar is niets van gelogen. Het werk is zeer netjes afgeleverd. Afspraken werden op tijd nagekomen. En toen ik vroeg of er nog extra werk gedaan kon worden was dit geen enkel probleem. Mocht ik ooit nog een stukadoor nodig hebben zal ik zeker weer voor dit bedrijf kiezen.
  • Review door Tjeerd, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2012
    stucen woonkamer
    Uitstekend stucwerk van muren en plafond, zeer strak gedaan! Alles op tijd en volgens afgesproken prijs, geen vervelende verrassingen. Zelfs extra stukje tussen twee deuren kosteloos uitgevoerd.
  • Review door Laura, Zaandam
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    Stuken van een nieuwbouwapp.
    Mooi werk geleverd! Wij hadden voor kort dag een stucadoor nodig voor ons nieuwbouwappartement. Alles ging in overleg, prijs en tijden. Ik kon op het laatste moment nog van kleur (van het stucwerk) veranderen. Stucwerk ziet er erg netjes uit! De hele woning (74m3) hebben ze, met zijn 2en, 2 dagen over gedaan. Woning netjes achtergelaten, alles is naar wens gedaan!