Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

Beoordeeld op 2 aug 2016
    Stucen woonkamer
    Goed werk geleverd. Snel langs gekomen. De prijs bleek iets hoger dan in eerste instantie aangeboden, maar dit werd wel direct aangegeven toen hij kwam kijken. Met 4 mannen één dag gewerkt, toen was alles klaar. Netjes gewerkt (voor zover mogelijk).
  • Review door K.L., Almere
    Beoordeeld op 18 jul 2016
    aanbrengen van spagtelputz
    Compleet Stucadoors leveren keurig werk. Ze werken zeer netjes enlaten alles schoon achter.
  • Review door ben, Haarlem
    Beoordeeld op 8 jul 2016
    stucen dakopbouw 2e etage
    Mustafa en zijn mannen hebben in 1 dag een complete dakopbouw gestucadoord . Netjes op tijd en zeer strak en glad. 85m2 voor een scherpe prijs. Volgende klus neem ik hen weer!
  • Review door Elco, Naarden
    Beoordeeld op 7 jul 2016
    Stucen
    De mannen hebben mijn gehele huis gestuct. Alles is netjes met hoekprofielen afgewerkt en super strak. Niets op aan te merken en binnen de ingeschatte tijd opgeleverd. Zeer aangeraden!
  • Review door Iris, Amstelveen
    Beoordeeld op 3 jun 2016
    Stucen slaapkamers
    Zeer professionele vakmensen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 12 mei 2016
    Glad stukwerk aanbrengen (wanden en plafond)
    Ervaring met Mustafa is erg goed. Gedurende het gehele traject was de communicatie goed en Mustafa stond met zijn mannen op het afgesproken tijdstip met zijn mannen klaar om de klus te klaren. Ze hebben 3 dagen lopen bikkelen en het eindresultaat is prachtig. Complimenten en zeker een aanrader!
    Beoordeeld op 3 mei 2016
    Woning glad stucen. Wanden en plafond: ongeveer 150m2
    Ik had maandagochtend de klus op werkspot gezet en om twaalf uur kwam Mustapha al langs. Ze zijn meteen op dinsdag begonnen met 4 man. Mustapha is een hele fijne man die goed bereikbaar is, ook na de klus. Ik zou hem zeker aanraden. Het resultaat is fantastisch. Alleen bij een paar lichtknoppen / stopcontacten mist er wat, maar dat heb ik zelf met plamuur opgevuld.
  • Review door B.J.A., Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 apr 2016
    Stucen van 2 slaapkamers
    Mustapha reageerde binnen een kwartier op mijn advertentie op Werkspot en kwam met een goed aanbod. De volgende dag kwam hij offerte opnemen en 4 dagen later heeft hij 3 slaapkamers gestucced. Snelle reactie, vriendelijke man, duidelijke afspraken.
  • Review door willem, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 17 mrt 2016
    woonkamer,keuken,hal 1 en 2 wanden glad stukwerk opleveren
    Mijn ervaring is positief. Hard werkende mensen die hun vak verstaan. De klus in 2 dagen geklaard en netjes opgeleverd. Tevens goede afspraken gemaakt. Zijn soepel,en kwamen op tijd. Kwamen ze eerst even kijken en overleggen. Kunnen zelfstandig werken en eigenaar werkte ook mee aan de stuc. Zal ze zeker weer een klus laten uitvoeren.