COMFOTEC B.V.

COMFOTEC B.V. beoordelingen (35)

• Review door Ellen, Echt
    Beoordeeld op 19 okt 2020
    Gasleiding: Reparatie
    Snelle reactie en snel het probleem opgelost. Prima!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 8 okt 2020
    Air conditioning: De airco 10 cm hoger hangen; 2 apparaten; Monosplit
    Na een kleine miscommunicatie voor de eerste afspraak hebben we een hele fijne service gehad. De aircos moesten verhangen worden en dat was in een ochtendje gefikst nadat wij ze muur hadden gestuuct. Bedankt!
  • Review door René, Brunssum
    Beoordeeld op 10 sep 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Monosplit
    Comfotec heeft bij ons diverse airco’s naar volle tevredenheid geplaatst. Dennis komt 200% zijn gemaakte levering- en plaatsingafspraken na. Daarnaast denkt hij mee naar de beste oplossing (O.a. visueel alsook prijstechnisch). Comfotec is inmiddels bij familie, vrienden en bekenden aanbevolen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Buchten
    Beoordeeld op 24 jul 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Airco laten plaatsen door Comfotec, offerte fase en montage gingen goed echter waren de Wifi module en stukken om de kabelgoot af te werken niet aanwezig, dit zou de week erop opgelost worden. Enkele weken geleden is men langsgekomen na lang aandringen maar bleek men niet het juiste materiaal bij zich te hebben, nu weer geen contact te krijgen, Helaas wel al volledig betaald. Dat zaken niet volledig goed lopen daar heb ik alle begrip voor, maar de manier van communicatie is alles behalve wat je mag verwachten, 2 maanden na montage nog steeds niet af of zicht erop wanneer het wel geregeld zal worden. Jammer.
  • Review door Raymond, Jabeek
    Beoordeeld op 24 jul 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Multisplit
    Comfotec heeft afgelopen week één monosplit LG airco voor de huiskamer (één binnenunit) en één multisplit LG voor de slaapkamers (drie binnenunits) geïnstalleerd. Afstemming/communicatie tijdens het offerteproces en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden verlopen prima. Afspraken worden netjes nagekomen en de kwaliteit van de werkzaamheden is meer dan prima. Een bedrijf dat wij eenieder zullen aanraden. Vakmannen!
  • Review door Hein, Kerkrade
    Beoordeeld op 5 jul 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Hield zich niet aan afspraak zag dat ik mail had gekregen waarin hij melde ze hadden verkeerde airco geleverd had mij beter telefonisch op de hoogte kunnen stellen moesten nieuwe afspraak maken vroeg wanneer het dan wel kon maar tot nu nog geen reactie.