Clever Riooltechniek

Clever Riooltechniek beoordelingen (114)

• Review door Gerard, Voorschoten
    Beoordeeld op 11 feb 2019
    Riool ontstoppen
    Doet wat hij moest doen. Keurig op tijd, concurrerende prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 3 feb 2019
    Repareer / reinig de vaatwasser
    Jordy was erg behulpzaam. Hij kwam de volgende dag van mijn werkspot vrag en hij repareerde het probleem erg snel. Ik raad hem aan.
  • Review door Emiel, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 feb 2019
    Gootsteen ontstoppen
    Jordy Clever is een prima vakman die netjes zijn afspraken is nagekomen. Op de afgesproken tijd aanwezig, de klus vlot geklaard en vooralsnog het probleem opgelost.
  • Review door Nico, Heinenoord
    Beoordeeld op 15 jan 2019
    Sanibroyeur ontstoppen
    Wat een super service! Maandagavond om 22:00 uur de klus geplaatst, binnen een paar minuten al een reactie en direct een afspraak kunnen maken. Dinsdagochtend om 08:30 uur was het probleem al opgelost. Nog geen 12 uur nadat ik de klus had geplaatst! Verder een hele aardige ondernemer! Aanwezig op het afgesproken tijdstip en geen verrassingen met de factuur, maar gewoon het afgesproken bedrag. Heeft verder een pin apparaat mee, zodat je de betaling direct kan voldoen en je niet moeilijk hoeft te doen met achteraf overmaken. Bedankt voor de perfecte service!
  • Review door Jeroen, Zwanenburg
    Beoordeeld op 2 jan 2019
    Gootsteen onstoppen
    Op Nieuwjaarsdag om 2000 uur de klus geplaatst en op 2 januari om 0930 was het gefixt. Jordy had het probleem snel verholpen, was professioneel en kundig. Goede tips gekregen en een absolute aanrader.
  • Review door Arjan, Leusden
    Beoordeeld op 18 dec 2018
    Afvoer verstopt
    Zeer uitvoerig de afvoer schoon gemaakt en verstopping verholpen. De afvoer zat vol met residu van vaatwassertabletten
  • Review door Jippe, Houten
    Beoordeeld op 12 dec 2018
    Verstopping keukenafvoer
    Snelle reactie van Jordy en prima geholpen!
  • Review door Benita, Utrecht
    Beoordeeld op 11 dec 2018
    riool buis vervangen
    Jordi adviseer ik aan als het gaat om een klus betreft riool. Ik ben echt heel blij. Ten eerste hield hij mij super goed op de hoogte van zijn aankomst en vorderingen, hij keek vakkundig naar de klus, en die was echt anders dan wat wij dachten (en dus verkeerd op werkspot hebben gezet) daarna beschreef hij wat er eigenlijk moest gebeuren en offreerde hij ons een zeer fatsoenlijke prijs. Na afloop was alle stank weg, het uiteindelijke werk was zeer overeenkomstig met het geschatte werk/ prijs, fijn dat er overal foto van kwamen, en zijn wij blij met een beter huis! Wij adviseren Jordi aan bij andere zoekers van deze site.
    Beoordeeld op 10 dec 2018
    Afvoer gootsteen keuken
    Prima, werkt snel en weet wat ie doet. Prima vakman.
    (Bewerkt op 6 jun 2022)
  • Review door Murad, Arnhem
    Beoordeeld op 23 nov 2018
    Gootsteen ontstoppen
    Jordy kwam heel snel in contact met mij en kon de volgende dag al langskomen. Netjes op de afgesproken tijd langsgeweest en half uur vantevoren nog gebeld. En het belangrijkste natuurlijk, de verstopping is opgelost, geloof dat hij binnen half uur klaar was. Kortom, goede ervaring met Jordy Clever, hoop dat ik 'm niet snel weer nodig heb en anders benader ik hem weer.