Burggraaf aannemingsbedrijf

Burggraaf aannemingsbedrijf beoordelingen (71)

• Review door Jelto, Voorschoten
    Beoordeeld op 8 okt 2012
    Vervangen buitenriool
    Jan Burggraaf: een vakman die meedenkt. Ons oude gresriool werd binnen de gestelde tijd en binnen het budget vervangen voor een PVC buis. Graafwerk dmv een graafmachine die zelfs in de kleine hoekjes van de garage en schuur kon komen. Alle riool- en hemelwaterafvoeren werden aangesloten en getest. Wij zijn hier erg tevreden mee.
  • Review door astrid, Amstelveen
    Beoordeeld op 25 sep 2012
    bestraten achtertuin
    Er moest 50 vierkante meter bestraat worden, Jan en Dave zijn een aardige mannen, betrouwbaar,harde werkers en echte vakmensen. Ze kunnen op korte termijn beginnen, denken mee, en zijn zeer prettig in de omgang. Zijn prijzen zijn zeer redelijk. Het eindresultaat is fantastisch! Bedankt!
  • Review door astrid, Amstelveen
    Beoordeeld op 25 sep 2012
    bestraten tuin
    Wij wilden onze achtertuin laten bestraten. Jan reageerde zeer snel, en kwam zeer snel persoonlijk langs om te kijken. Hij komt zeer deskundig,vriendelijk en betrouwbaar over,en denkt mee over dingen. Hij belde terplekke met leveranciers voor prijzen, en maakt een berekening waar je bij staat, heel open allemaal. Hij kon op zeer korte termijn de klus klaren. Samen met Dave heeft hij de tuin snel en keurig netjes bestraat. Ook het onverwachte meerwerk was geen enkel probleem. We zijn ontzettend blij met het resultaat, en raden Burggraaf van harte aan! Jan en Dave, ontzettend bedankt!
  • Review door Wijnand, Den Haag
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    twee berken kappen.
    Resultaat, waar het uiteindelijk om gaat, is prima. Geen overlast en alles is keurig opgeruimd en aangeveegd. Prijs afspraak nagekomen.
  • Review door Claire, Boskoop
    Beoordeeld op 7 sep 2012
    Plaatsen nieuw hangtoilet en betegelen
    De afspraak was snel gemaakt. Het werk is snel uitgevoerd en de afwerking en het tegelwerk ziet er netjes uit. Alle werkzaamheden zijn binnen budget opgeleverd.
  • Review door Michiel, Soest
    Beoordeeld op 6 sep 2012
    Bestrating oprit verbeteren
    De firma Burgraaf is echt klantgericht. Ze durven het aan om voor elke opdracht een beoordeling te krijgen op Werkspot. Dat verdient respect tegenwoordig. Voor onze opdracht zaten ze met de prijs in het midden, maar voor een paar tientjes voordeel moet je geen risico lopen en gewoon voor hun kiezen. Kenmerken: Duidelijke afspraken, van te voren bellen, goed werk opleveren, geen overlast, en de boel netjes achter laten.
  • Review door Gert/ Janneke, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 3 sep 2012
    Afvoer water keuken lekt in kruipruimte
    Prima werk geleverd. Ze reageerden snel en de klus was dezelfde dag nog geklaard! Ik kan ze zeker aanbevelen!
  • Review door Kees, Zandvoort
    Beoordeeld op 31 aug 2012
    buitenriolering vernieuwen
    Snelle,scherpe offerte gekregen, Snel begonnen aan de klus maar vooral zeer nette, hardwerkende en vakkundige mensen.. De klus had niet beter uitgevoerd kunnen worden .Riool vernieuwd, oprit opnieuw bestraat en borderrand vernieuwd.Ziet er strak en perfect uit en keurig opgeruimd ! En tegen scherpe prijs ook nog. Absoluut gewoon een 10 ! Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen !!
  • Review door Linda, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 aug 2012
    verzakking van bestrating langs de pui
    De afspraak voor het maken van een offerte werd snel gemaakt. Die dag werd ik vanuit de auto gebeld dat er iemand aankwam, dat is prettig & duidelijk. De verzakking van de tegels werd uitvoerig bekeken en mij werd uitgelegd hoe e.e.a aangepakt zou worden. Op de dag van de uitvoering waren de mannen precies op tijd en werkten snel en netjes. De tuin ligt er weer spatstrak bij!
  • Review door Andreas, Bloemendaal
    Beoordeeld op 25 aug 2012
    Riool repareren/vervangen?
    Op zaterdag het probleem op werkspot gezet en om maandag na inspectie om 8 uur de klus diezelfde dag nog geklaard. Het bleek een enorme verstopping van het riool in de tuin. Uurprijs heel schappelijk, geen voorrijkosten, maar veel belangrijker, hele aardige kerels (2) die hun hand niet omdraaien voor een super smerige klus. Ze vergaten zelfs te lunchen ;-). Geen keiharde radio's en/of geschreeuw. Als het aggregaat even uit moest worden gezet dan werd dat met handsignalen aangegeven. Echt een aanrader!