Mijn opdracht op werkspot geplaatst en uiteindelijk gekozen voor Jan Burggraaf aannemingsbedrijf. Hij was met zijn bedrijf het goedkoopst, betrouwbaarst en nog een in de buurt bij mij. Ook reageerde hij al weinige/enige (direct) terug.
Hij is samen met Dave langskomen om de wensen te bespreken, op papier gezet en offerte gemaakt. Hij zou in week 28 aan de slag gaan, maar had hem wel verteld; mocht je eerder kunnen is dat geen probleem. Hij is uiteindelijk in week 20 gekomen.
De tuin moest behoorlijk onder handen worden genomen. Al het groen, wortels, bamboe, bomen, haag en metselwerk moest er uit. Ook kwamen ze de raarste dingen tegen als plantenbakken onder de grond gemetseld, wortels van bomen waar we beide het bestaan niet afwisten. Dit hebben ze professioneel weggehaald, zonder meerprijs. De tuin bleek ook nog eens 1 meter langer te zijn, dan berekent. Dus kwamen we in de berekening een paar tegels te kort. Ook hier heeft Jan niet moeilijk overgedaan.
Uiteindelijk zijn de tegels in wildverband neergelegd en de schutting met poort geplaatst. Zie de foto's voor de resultaten.
Mocht ik weer een klus in of om het huis hebben. of heeft iemand anders een (vergelijkbare) klus. Dan zal ik zeker Jan Burggraaf aanraden. Hij is betrouwbaar, flexibel, meedenkend en een echte vakman.
Jan en Dave (en de rest) super bedankt voor het renoveren van mijn achtertuin. Nu hopen dat de zon gaat schijnen en we er lekker van kunnen genieten.