Burggraaf aannemingsbedrijf

Burggraaf aannemingsbedrijf beoordelingen (71)

• Review door Marlou, Naarden
    Beoordeeld op 21 feb 2020
    Kleine verbouwing (oa. radiatoren,stucwerk,deur verplaatsen)
    Jan en zijn mannen hebben super goed werk geleverd bij de gehele verbouwing van onze nieuwe woning. Vanaf onze kennismaking liep de communicatie vlot en dacht Jan met ons mee. Hij heeft de hele klus op zich genomen: De plafonds op de bovenverdieping, het doorbreken van een aantal tussenwanden, elektra, het aanleggen van de nieuwe keukenaansluitingen, compleet geïsoleerde plafonds op de bovenverdieping, het strak stucen van de hele woning en nog veel meer. Met zijn harde werken, bekwaamheid, en positieve instelling heeft hij ons huis prachtig opgeleverd. Zelfs wanneer er tijdens de verbouwing onvoorziene zaken te voorschijn kwamen, kwam Jan altijd met een oplossing om alles vakkundig en binnen onze deadline te fixen. Jan, nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet en kijken er naar uit om onze volgende klus met jullie op te pakken.
  • Review door R.C., Hillegom
    Beoordeeld op 29 jan 2020
    Lege zolder renoveren naar slaapkamer met badkamer: circa 35 m2
    Jan is een echte vakman! Hij en zijn zoon hebben in januari onze lege zolder omgetoverd in een prachtige slaapkamer met badkamer en washok. Gipswanden neergezet, elektra aangelegd, badkamer betegeld, sanitair aangesloten etc. etc. Hij weet wat hij doet, en dat zie je! De communicatie met Jan is uitstekend! Hij overlegt en denkt met je mee hoe sommige dingen nog beter en mooier kunnen. Ook is hij nooit te beroerd voor een praatje. Een klusman die in mijn vaste contacten staat!
  • Review door Bulent magaz
    Beoordeeld op 5 jan 2020

Via werkspot 2 slaapkamers gemaakt en een speelzolder met vaste trap.

Even vooraf: u gaat alleen maar lof horen van mij, ik ben een tevreden klant! Jan en zijn mannen hebben fantatisch werk geleverd voor de afgesproken prijs. Ze hebben 2 kamers binnen in een Atelier ruimte gemaakt, 2 dakramen toegevoegd, een trap en hekwerk aangelegd en geschilderd en een vloer gelegd. En op alle fronten zeg ik: goed werk mannen!! Daarnaast echter is bij Jan een grote plus dat hij al die tijd ook uitstekend gecommuniceerde, en laten zien dat dat hij een betrouwbare ondernemer is (ik vetrouwde hem mijn sleutels zonder aarzeling toe). Door de drukte die hij had heeft hij het restant een beetje later opgeleverd maar ach, de manier van communiceren was erg prettig en de wijze van oplevering ook. Spreekt voor zich, ik raad deze mannen aan!
    (Bewerkt op 6 jan 2020)
  • Review door Camel, Hoef en Haag
    Beoordeeld op 26 okt 2019
    Bestrating: 35 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Opdracht geplaatst op Werkspot en vrij snel reactie van Jan Burggraaf. Communicatie liep vlot. Hij had “toevallig” nog een plekje over in zijn agenda. In een dag had hij de tegels gelegd met zijn collega 35m2. Bij thuiskomst zag ik dat het niet helemaal mooi lag en ook dat de tegels niet aflopen. Op sommige plekken liggen de tegels een tikje lager waardoor je tegen het randje aankijkt en loopt. Ook zit er in het looppad een soort bult wat komt door het zand dat daar net iets teveel ligt. Ik heb een aantal dagen gewacht met contact leggen omdat ik wilde zien wat de regen zou gaan doen. Helaas bleven er op sommige plekken plassen liggen en is het goed zichtbaar dat het regenwater niet wegloopt. Ik heb Jan hier 3 maal over bericht. Hiervan heeft hij 2 keer gereageerd en belooft langs te komen. Hij zou tot 2 x toe aan het einde van de week contact met mij opnemen wat helaas niet gebeurd is. Het laatste contact dat ik nu met hem gehad heb is 16 september 2019. Vandaag 26-10-2019
  • Review door Jacco, Haarlem
    Beoordeeld op 4 okt 2019
    Huisrenovatie: Aanbouw
    Jan heeft de verbouwing van ons nieuwe huis gedaan. Hij heeft tal van klussen gedaan zoals een achtergevel en een stuk draagmuur verwijderd en ondervangen met een stalen balk, vloer van de woonkamer opgehoogd, glas geplaatst, aansluitingen gemaakt voor de nieuwe keuken en een schuifwand gemaakt. Jan is een aannemer die je wenst voor een dergelijk project; hij denkt mee, helpt waar mogelijk, is flexibel en prettig in de communicatie. Wij zijn blij met het eindresultaat en bevelen Jan van harte aan. Bij iedere volgende klus bellen wij als eerste Jan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijdrecht
    Beoordeeld op 25 jul 2019
    Constructie: Overkapping; Einde van de tuin (zie foto's)
    Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Het is snel en zeer professioneel gedaan! De foto’s spreken voor zich. Ik zou de heer Burggraaf zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 25 feb 2019
    Kamer op zolder maken
    Jan Burggraaf en collega's hebben bij ons een slaapkamer op zolder gerealiseerd. Inclusief plaatsing dakraam. We zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen hebben netjes en professioneel gewerkt. Ook van tevoren goed overlegd en geadviseerd. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bennebroek
    Beoordeeld op 22 dec 2018
    Plaatsing dubbele houten carport model Karibu classic
    De klus is volledig conform afspraak uitgevoerd, zeer tevreden! Ook fijn dat het werk eerder kon worden gedaan dan aanvankelijk afgesproken.
    (Bewerkt op 12 apr 2022)
  • Review door Bert, Hoofddorp
    Beoordeeld op 17 mrt 2018
    Maken terrasoverkapping
    Hele fijne mensen om mee in zee te gaan. Werken erg netjes. Ook in de omgang erg fijn, betrouwbaar, komen afspraken na. Prijs/prestatie-niveau prima in orde. Wij hebben onze gevelbekleding laten vervangen, een veranda laten maken en de dakbedekking van onze schuur laten vervangen. Allemaal uitstekend gedaan. Wij zouden Burggraaf aannemingsbedrijf van harte aanbevelen.
  • Review door Klant van Burggraaf aannemingsbedrijf
    Beoordeeld op 3 jan 2018

Schilderwerk gehele huis, vloer schuren, kastdeurtjes keuken spuiten, gordijnrails ophangen, keukenblad schuren en lakken, vloer aanhelen, hang en sluitwerk vervangen + cilinders. e.a.

Burggraaf Aannemingsbedrijf is inmiddels al zo een 5 jaar onze vaste aannemingsbedrijf en voor ons nieuwe huis was de keuze dan ook al lang bepaald. Uitstekend en betrouwbaar vakwerk, duidelijke afspraken en communicatie, daar staat Jan voor. Zoals elke keer tot nu toe overtrof het resultaat ook nu weer onze verwachtingen.