Brouwer Hoveniers

Brouwer Hoveniers beoordelingen (13)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 21 jun 2018
    Voortuin herstraten en van grind voorzien.
    No nonsense en ervaren allround aanpak in tuin aanleg. Afspraak is afspraak. Uitvoering heeft in tijd en geld conform inschatting plaatsgevonden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barneveld
    Beoordeeld op 27 nov 2016
    Erfafscheiding vervangen
    Leuke spontane man met overduidelijk liefde voor het vak. Het ging om het vervangen van een heesterhaag door een hekwerk met een hedera. Wij kregen meerder keuzemogelijkheden voorgeschoteld en het geheel werd vakkundig geplaatst. Waarbij het invlechten van de hedera net dat stukje meerwaarde gaf dat je van een vakman mag verwachten. Omdat het een erfafscheiding betrof waarbij wij de buren op leeftijd niet te veel wilde belasten met een omgeploegde tuin hadden wij hier wat extra aandacht voor gevraagd. De complimenten die wij achteraf van de buren kregen spreken voor zichzelf. Kortom Goede vakman met oog voor detail en omgeving waarbij de vervolgorder inmiddels ook naar behoren is uitgevoerd. Steven gaat voor een 10 en die zouden wij kunnen geven, maar het kan altijd beter :-)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 16 mrt 2016
    Een bloembak van 3 m bij 1. 50 cm hoog
    Steven Brouwer is bij ons langsgeweest om te kijken naar onze opdracht. Hier gaf hij uitgebreide informatie over de klus, soort steen, kosten en geschatte werktijd. Dit bedrijf werkt uiterst secuur, zijn vriendelijk, vakkundig en werken in een fijn tempo. Bij een volgende klus in de tuin vragen we dit bedrijf zeker weer.

Dank u wel voor deze review. Heel veel plezier met de gemaakte bloembak. Mvg, Steven Brouwer

Reactie geplaatst 16 mrt 2016