Broers bouwbedrijf

Broers bouwbedrijf beoordelingen (22)

• Review door willem, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 apr 2019
    Binnendeuren: 1 deur; Normale deur - Opdekdeur
    Mr. Yakici heeft onze klus aangenomen (deuren en kozijnen verwijderen) en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Door spoed moest uiterlijk maandag alles klaar zijn voor de andere aannemer en de zelfde dag konden ze gelukkig beginnen en alles afgekregen.(zeer tevreden) Hij en zijn medewerker(s) zijn harde werkers welke er alles aan doen om de opdracht goed uit te voeren. Yakici komt zijn afspraken na, denkt mee in oplossingen en geeft tips tijdens de werkzaamheden. De communicatie liep perfect. Dit is een ondernemer waar je op kunt vertrouwen. Wat ook genoemd mag worden is dat Yakici en zijn medewerker(s) netjes omgaan met onze onze woning (voorkomen van beschadigingen, netjes alles opgeruimd achtergelaten enz...). Ik zou een ieder willen aanraden om voor klussen in/rondom je woning, broersbouwbedrijf eens te benaderen. !!U zult geen spijt krijgen!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 11 feb 2019
    Toilet renovatie
    Na twee weken is de klus nog niet geheel af. Te veel mensen werken aan een klus, waardoor men te erg afhankelijk wordt van elkaar.
    Beoordeeld op 26 dec 2018
    deur plaatsen
    Mijn ervaring: - Meedenker - Netjes op tijd - Harde werker - Goede sfeer - Goede prijs - Vriendelijk - Geduldig - Netjes en zorgvuldig de werkzaamheden uitgevoerd We willen hem zeker aanbevelen aan onze vrienden/ familie. Helemaal tevreden vandaar een goede referentie, samenvatting een dikke 10 !
  • Review door Zayed, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 dec 2018
    Klussen in de keuken
    Is zijn afspraak niet nagekomen en heel erg onbeschoft! Is nooit gekomen voor de klus, maar moest via werkspot de klus wel aan hem toekennen. Conclusie: niet doen!!
    (Bewerkt op 16 dec 2018)

Beste opdrachtgever, We vinden het jammer dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Ik heb uw aanvraag juist afgewezen door dat we niet echt goed klik hadden, juist om deze referentie te voorkomen heb ik u gevraagd om mij niet meer te sms en en te bellen. conclusie: u vind me onbeschoft door dat ik uw aanvraag heb afgewezen en heb geen afspraken met u gemaakt, ik voeg even sms gesprek toe dat u mij heeft bedreigt met referentie plaatsen met oplichter. P.s wij willen nooit boze klant achterlaten als we u toch ergens blij kunnen maken horen we graag. mvg. BroersBouwbedrijf

Reactie geplaatst 16 dec 2018
  • Review door medine westerdijk

stucen,schilderen,badkamer en elektra

We hebben met Mr. Yakici een eerste contact gelegd en over de inhoud van de opdracht gesproken via de telefoon. De manier waarop dit ging sprak ons al zeer aan. Hij nam rustig de tijd voor je en luisterde aandachtig wat je wensen en ideen waren. Toen hij bij ons langs kwam om te kijken en een plan van aanpak door te bespreken kwam hij zo positief over en de manier waarop de communicatie plaatsvond heeft een diepe indruk op ons achtergelaten. Door slechte ervaringen met aannemers en bieders waren we behoorlijk twijfelachtig in het begin, maar dat werd met het bezoek van Yakici en collega al snel weggenomen. De daaropvolgende uitvoering van de werkzaamheden waren boven verwachtingen goed. Natuurlijk waren de werkzaamheden veel meer dan stuccen alleen. Ook schilderen, badkamer en elektrawerk hebben we door BROERS Bouwbedrijf laten doen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de prijs die hij vroeg was ook bijzonder goed te noemen. Kort en krachtig echt een aanrader...
  • Review door romano bougenon

badkamer,toiletten en timmerwerk

Mijn complimenten !!! Het lijkt alsof wij constant de echte vakmannen weten te vinden zoals ook nu weer. Deze mannen hebben werkelijk prima werk achtergelaten. Broers bouwbedrijf heeft de badkamer en toilet zeer secuur afgerond, onze inloopkast heeft pas deze referentie verdient, wat een vakwerk heeft nadien ook alle troep opgeruimd en alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer blij met hem men zal hem in de toekomst zeer zeker weer vragen als er een klus gedaan moet worden. Tevens zal ik hem aanbevelen aan anderen die een Timmerman zoeken. Kortom, zoek niet verder en huur deze mannen in. Je zult zeker geen spijt krijgen. Zien is geloven. Mijn complimenten. Succes verder met overige klussen.
  • Review door fatih
    Beoordeeld op 9 nov 2018

stucwerk, leidingwerk, schilderwerk, elektra, keuken en badkamers.

Broers bouwbedrijf met het motto 'Alles onder een dak' is zoals de naam al zegt: allround vakwerk voor de gehele verbouwing. Via onze makelaar zijn we met Broers in contact gekomen, bij onze eerste ontmoeting hadden we al goed gevoel met duidelijke uitleg heeft hij ons geïnformeerd over de plan van aanpak. Nadat Yakici en compagnon thuis waren langs geweest en we de klussen hadden doorgenomen, stond de team de volgende dag al op de stoep om voor te bereiden. Hij heeft voor ons een casco nieuwbouw woning volledig aangepakt: stucwerk, leidingwerk, schilderwerk, elektra, keuken en badkamers. Al met al tevreden over de werkzaamheden. Het team is betrouwbaar, flexibel, denken volop mee en al met al leveren ze kwaliteit af. Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd, prima vakmensen en we zijn blij met het resultaat, heldere communicatie en offerte. Pluspunten: vakwerk, nakomen van afspraken, altijd bereikbaar en geen onverwachte na calculatie: een goede prijs voor vakwerk!
  • Review door Bas, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jan 2014
    Scheidingswand woonkamer
    De mannen van AY Timmerbedrijf hebben heel goed werk geleverd. Snel, vakkundig, mooi en voor een goede prijs. Voor een volgende klus zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.
  • Review door Long, Hooglanderveen
    Beoordeeld op 4 nov 2013
    t wand met 2 deuren op zolder plaatsen
    Hardwerkende jongens. Proberen zo snel mogelijk afspraken te maken en maken vele uren om de klus af te maken.