Bravo Diensten
Bravo Diensten beoordelingen (63)
Review door Werkspot-gebruiker uit Naaldwijk Beoordeeld op 23 aug 2023Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 4 kozijnenPrima schilderwerk, goed meegedacht met ons en aardige mensen.Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 17 aug 2023Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 6 deuren; 16 kozijnenRadi heeft alle deuren en kozijnen zowel binnen als buiten geschilderd; het werk ziet er zeer netjes uit en is in goed overleg uitgevoerd tijdens andere werkzaamheden. Daarbuiten heeft Radi ook erg goed meegedacht met bijkomende vragen, bijvoorbeeld over keuzes van kleuren, en kleine reparaties aan de dakgoot en ontluchtingspijpjes op het dak. Vriendelijk in de omgang en alles in goed overleg. Samengevat: een vakman.Review door Marc, Nootdorp Marc, Nootdorp
Beoordeeld op 2 jul 2023Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeib...Ons buitenschilderwerk is naar tevredenheid uitgevoerd. Sommige kozijnen waren in erg slechte staat, deze zijn prima hersteld. Communicatie verliep snel en makkelijk via whatspp. Ze waren meestal met zijn 3-en bezig. Vriendelijk en vakkundigReview door Jaap, Barendrecht Jaap, Barendrecht
Beoordeeld op 31 mei 2023Beoordeling: 3 van 5Schilderwerk buiten: Dakkapellen; 3 dakkapellen(Bewerkt op 7 aug 2023)Radi zou eerste week juni komen wat mij wel paste. Daarna wilde hij een week eerder beginnen tijdens mijn vakantie. Radi heeft mee op de hoogte gehouden van het werk met foto’s. Op vrijdag is het werk gereed en stuurt hij de factuur. Ik bericht dat ik de woensdag erop thuis ben en het werk zal nazien. Daarop wordt ik min of meer bedreigd en dat hij niet meer voor mij wil werken. Het werk is redelijk. Zeker niet strak en/of overal goed geplamuurd en niet alle naden dichtgezet.Reactie van de vakman:
Beste Jaap van Oeveren Wat jammer dat u ontevreden bent over de werkzaamheden.Wij hadden graag gehoord welke verbeterpunten er zijn en hadden hiermee aan de slag kunnen gaan.Wij willen hierbijwel vermelden dat erverschillende werkzaamheden alwaren uitgevoerd voordat wij als bedrijf waren ingehuurd. Deze werkzaamheden waren op amateuristische wijze uitgevoerd en hebben voor meer schade gezorgd.Wij hebben ons best gedaan om alle schade te herstellen en hebben hier met u overleg over gehad.Wij merkten tijdens de uitvoering dat de communicatie stroef verliep omdat alles op een bepaalde manier moesten er weinig ruimte was om onze deskundigheid ophet gebied van schadeherstel in te zetten.Wij hebben gelukkig de schade kunnen herstellen.Via een apphebben wiju laten weten dat wij liever geen diensten meer aan u willen ging zonder ons eerst uit te betalen en ons op de hoogte te brengen van zijn afwezigheid Er is voldoende fotomateriaal en bewijsmateriaal om hetverhaal vanuit onze kant Bevestigen
Reactie geplaatst 7 aug 2023Review door Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam
Beoordeeld op 8 mei 2023Beoordeling: 5 van 5Review door A.E., Dordrecht A.E., Dordrecht
Beoordeeld op 7 nov 2021Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 3 kozijnenWij zijn heel tevreden met het schilderwerk dat Bravo Diensten heeft uitgevoerd. Radi en zijn collega werkten snel en vakkundig. We konden goede afspraken maken over de datum waarop het schilderwerk ging plaatsvinden.Review door Merel, Dordrecht Merel, Dordrecht
Beoordeeld op 29 okt 2021Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Dakgoten; 5 dakgotenWij hebben echt een hele goede ervaring gehad met Radi en zijn assistent. Ze hebben prachtig de dakgoot en ramen geschilderd. Onderweg kwam hij hout rot en een probleem met het zinc tegen, dat heeft hij allemaal keurig voor ons opgelost. Ze zijn echt heel grondig te werk gegaan, hij is heel vakkundig en daarnaast ook nog zeer vriendelijk en beleefd. Ik beveel hem voor iedereen aan, en hij is ook zeker de eerste die we bellen als we nog een klus hebben! Dank Radi!Review door Werkspot-gebruiker uit Moordrecht Werkspot-gebruiker uit Moordrecht
Beoordeeld op 13 okt 2021Beoordeling: 4 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
Beoordeeld op 15 jun 2021Beoordeling: 4 van 5Schilderwerk buiten: Dakkapellen; 1 dakkapelZó kan het dus ook. Dankzij Radi en collega is een klus waar we al weken tegenop zagen, binnen anderhalve dag geklaard. Natuurlijk konden zij ons alleen tussen hun andere werk door plannen omdat onze dakkapel niet heel veel werk was, en het weer goed, maar toch. Het werk ziet er goed uit en we zijn er heel blij mee.Review door Kees, Bodegraven Kees, Bodegraven
Beoordeeld op 12 apr 2021Beoordeling: 4 van 5Schilderwerk buiten: Dakkapellen; 1 dakkapelSchilderwerk is binnen één dag netjes opgeleverd. Dakkapel was in prima staat hetgeen voor het resultaat wel het verschil maakt.