Daníque, Alkmaar
Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Het was een genoegen om met je samen te werken! Ideale klant! Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 8 feb 2023Bouwwensen
Reactie geplaatst 8 feb 2023Bedankt voor zo'n positieve feedback. We waren blij om mee te werken, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 27 jan 2023Hartelijk dank voor uw geweldige reactie, we willen echt dat u tevreden bent. We waren blij om mee te werken! Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 8 jan 2023Bedankt voor zo'n positieve reactie, de volgende keer zullen we proberen om 5 sterren van je te krijgen! Fijne vakantie! Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 29 dec 2022Bedankt, het was een genoegen om met je samen te werken! Met vriendelijke groet, Georgius.
Reactie geplaatst 27 dec 2022Bedankt voor zo'n positieve reactie! Wij doen echt ons best om uw wensen in korte tijd waar te maken! Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Georgius.
Reactie aangepast 27 dec 2022We zijn erg blij dat onze klanten tevreden zijn. Wij zijn altijd direct bereikbaar, dus als u of uw vrienden hulp nodig hebben bij reparaties, helpen wij u graag! Bedankt voor de leuke reactie en medewerking! Het was heel gemakkelijk voor ons om met u samen te werken. Groeten Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 17 dec 2022We zijn erg blij dat we uw dromen hebben kunnen waarmaken! Bedankt voor deze positieve reactie, daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 17 dec 2022Als onze klant tevreden is, dan zijn wij dubbel tevreden! Bedankt voor de leuke reactie en voor de fijne samenwerking! Als u of uw vrienden reparaties nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op! We waren erg blij om met je samen te werken! Met vriendelijke groet, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 6 dec 2022