Bouwwensen
Bouwwensen beoordelingen (237)
Review door Fritz, Vlaardingen Beoordeeld op 27 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Lekkage: Lekkend dakSnelle reactie, snelle oplossing!Review door Tanya, Abcoude Tanya, Abcoude
Beoordeeld op 24 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Piano verhuizen: 1391rt (van); 1391rk (naar)Positive experience. Quick to respond. Arrived on time. Helped me move a washing machine and water. Great service! 5 stars.Review door Werkspot-gebruiker uit Oude Wetering Werkspot-gebruiker uit Oude Wetering
Beoordeeld op 19 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Afvoer van graaf- of tuinafval: Flat of maisonnetteThey arrived quickly and work quickly too.Review door Carla, Krimpen aan den IJssel Carla, Krimpen aan den IJssel
Beoordeeld op 18 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Afvoeren: MeubelsGoede communicatie en de opdracht goed uitgevoerd.. Aardig en behulpzaam. Ik zal Bouwwensen zeker weer inhuren!Review door Bakir, Amstelveen Bakir, Amstelveen
Beoordeeld op 16 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Bestrating verwijderen: 36 m²Betrouwbaare en harde werkers. Uistekend werk geleverd in mijn tuin.Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 24 feb 2024Beoordeling: 5 van 5Grond afgraven of egaliseren: Grond afvoerenSnel werk gedaan zoals afgesproken.Review door Werkspot-gebruiker uit Almere Werkspot-gebruiker uit Almere
Beoordeeld op 28 jan 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 4 m²; Complete renovatieDe jongens hebben bij ons in 5 dagen een hele badkamer geplaatst. Wat eerst helemaal niks was is in 5 dagen een super luxe mooie badkamer geworden. Ben er meer dan tevreden mee en raad deze jongens ook aan mijn familieleden! Bedankt!!Reactie van de vakman:
Bedankt voor je feedback, we zijn erg blij dat je ons werk leuk vond. We willen altijd dat u tevreden bent met onze prijzen en het werk dat we doen.
Reactie geplaatst 28 jan 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Almere Werkspot-gebruiker uit Almere
Beoordeeld op 24 jan 2024Beoordeling: 5 van 5Afvoeren: Puin(Bewerkt op 28 jan 2024)Afvoeren puin en tuinafval. Klus netjes opgepakt!Reactie van de vakman:
Bedankt voor je feedback
Reactie geplaatst 28 jan 2024Review door Megan Hughes, Leiden Megan Hughes, Leiden
Beoordeeld op 5 jan 2024Beoordeling: 1 van 5Badkamer: 6 m²; Complete renovatie(Bewerkt op 9 jan 2024)I contracted Bouwwensen for a full bathroom renovation and have been let down at every stage of the process. The communication has been awful, with many broken promises and a project that not only was never finished, but many damages caused during the work. Multiple contractors started a part of the project but left before finishing due to arguments with Georgios over terms. I have an unfinished bathroom, damage that I need to pay other people to fix including poorly fitted radiators, broken sink unit, leaking water etc. I would avoid this business at all costs!Reactie van de vakman:
Beste Megan. Wij zijn het niet eens met uw antwoord, u heeft veel verfraaid en uw recensie is lasterlijk. Ten eerste heb je het saldo niet betaald vanwege een klein sink-incident (nogmaals, dit kan worden opgelost). Ten tweede: waarom schreef je dat communicatie verschrikkelijk is? We communiceerden elke dag met u via e-mail of WhatsApp - we hebben altijd contact. Ten derde hebben we alles prachtig gedaan, het was veel werk (keuken, badkamer). We hebben 108 goede recensies! Hoe is dit mogelijk? 108 succesvolle projecten en nog succesvoller projecten geïmplementeerd via andere platforms. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen en het conflict rustig op te lossen en alles op te lossen waar u zich zorgen over maakt. Met vriendelijke groeten, Georgios en zijn team.
Reactie geplaatst 9 jan 2024Review door Zana Mohammed, Amsterdam Zana Mohammed, Amsterdam
Beoordeeld op 30 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Tegels zetten: 5 m²; Muur; WoonkamerSnelle reactie op mijn berichten, snel een scherpe prijs afgesproken, kom binnen een dag al langs en heeft de klus perfect afgerond. Kwamen hun afspraken stipt na en werd heel netjes gewerkt, enorm tevreden over het resultaat, een aanrader!