BOUWFOORT

BOUWFOORT beoordelingen (37)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 19 nov 2010
    2 zweefdeurkasten monteren
    Deze man is heel vakkundig en kon de kasten heel snel in elkaar timmeren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 18 nov 2010
    Vervanging los zittende plak - klein klusje!
    Goede prijs, snelle service, en de afwerking was keurig. Hij heeft zelfs nog een extra stukje van de voorgevel erbij gepakt, om te voorkomen dat hier ook problemen mee kwamen. Topservice!
  • Review door van Veenendaal, Veenendaal
    Beoordeeld op 8 nov 2010
    AFHANGEN DEUREN
    Bouwfoort heeft bij mij een 5 tal deuren afgehangen en voorzien van glas, een verhoogde vloer gemaakt met daarop laminaat en aan vensterbank geplaatst. Het werk is zeer voorspoedig verlopen en naar volle tevredenheid uitgevoerd, het aanbrengen van de plinten was niet uitgevoerd omdat daar onduidelijkheid over was. Na een telefoontje was Boufoort een dag later al aanwezig om de plinten aan te brengen. Deze twee kerels kan ik bij iedereen aanbevelen, zeer harde werkers, komen hun afspraken na en leveren echt zeer goed werk af. Bovendien is de overeengekomen prijs niet al te hoog.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 1 aug 2010
    Raam plaatsten in enkelsteens muur
    Het raam is door Bouwfoort netjes, snel en vakkundig geplaatst. Tevens door Bouwfoort het tegelwerk in de keuken laten uitvoeren en ook dat is netjes uitgevoerd. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom helemaal tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Vervanging muurtje met raam van ca. 1,50 m breed door 1,5 deur
    Ik ben uitermate tevreden over de werkzaamheden uitgevoerd door Bouwfoort uit Tiel . Echt vakwerk met oog voor detail, flexibel en meedenkend en dat alles voor een hele nette prijs.. Ik heb inmiddels dan ook met genoegen Bouwfoort aangeraden bij vrienden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bennekom
    Beoordeeld op 12 jul 2010
    houten schuurdeuren maken
    Opdracht is netjes afgewikkeld conform afspraken. Professioneel, betrokken en goede actieve manier van communiceren omtrent opdracht. UIteindelijk is opdracht op ons verzoek uitgebreid. Prettig persoon in de omgang. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geldermalsen
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    dorpel vervangen
    Professioneel, meedenkend en persoonlijk contact bij het aanbieden van offerte.

Hierbij onze reactie: Wij zijn zeer tevreden over het verloop van opdracht! Het doet ons ook goed te zien dat de opdrachtgever ons een hoog cijfer geeft. Hartelijk dank daarvoor! Wij zijn uitziende naar onze volgende opdracht via Werkspot. Met vriendelijke groet, BOUWFOORT Reijer van't Foort

Reactie geplaatst 27 mei 2010