Bouw kliniek

Bouw kliniek beoordelingen (125)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wateringen
    Beoordeeld op 1 nov 2023

Toilet renovatie: Hangend

Bouw Kliniek heeft bij ons behangen, gestuct en geverft. We zijn zeer tevreden vooral het stucwerk ziet er goed uit.
    Beoordeeld op 26 okt 2023

Badkamer: 6 m²; Vervangen sanitair, Reparaties

• Review door Sanne, Barendrecht
    Beoordeeld op 18 okt 2023

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Wat een top bedrijf! Ömer bedankt voor het goede werk. Duidelijke en goede communicatie vanaf begin tot eind. Snel bereikbaar, denkt mee (ook bij meerwerk) en vakkundig werk. Alex heeft de badkamer prachtig opgeleverd. In heel het proces betrok hij ons bij keuzes. Zelfs alle details zijn netjes zoals kitwerk. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat. Daarnaast is er ook een extra muur gebouwd in de slaapkamer en afgewerkt en een wasmachine verplaatst inclusief leidingwerk. Ik ga Bouwkliniek weer benaderen voor toekomstige klussen en ik raad ze zeker anderen ook aan!
  • Review door Denise, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 okt 2023

Stucen: 143 m² wanden; 5 m² plafonds; Hele woning

Snel, goed en (h)eerlijke communicatie. Ömer is een topper, voelt als onderdeel van je team, luistert en geeft advies. Naast stucwerk ook loodgieterwerk en plaatsen badkamer en toilet bij Bouwkliniek laten doen. Ze begonnen 2 dagen eerder dan gepland en hebben zich zeer flexibel opgesteld toen de planning van een andere partij uitliep. Werk wat we zelf zouden doen, maar niet meer zagen zitten zonder twijfel overgenomen door zijn team voor een nette meerprijs. Tijdens het werk altijd netjes en opgeruimd, samen alles nagerekend en werk nagelopen en later nog bijgewerkt waar nodig. Mega aanrader!
  • Review door P, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 sep 2023

Stucen: +-200 m² wanden; Hele woning

Ömer en zijn team hebben een top resultaat afgeleverd, nieuwe keuken, badkamer, toilet en muren aangepakt. Communicatie is zeer prettig en klus is snel uitgevoerd. Voor volgende klus weet ik wel wie ik bel.
  • Review door M., Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jun 2023

Plafond: Er zit al een verlaagd plafond in maar wil deze graag aanp...

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 21 jun 2023

Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer

Ömer en zijn team zijn topklasse stucadoors. Wat een mooi stucwerk leveren zij af. Ömer gaat voor kwaliteit, als t nodig is gebruikt ie liever en zak extra stucmortel, dan dat t iets goedkoper maar uiteindelijk net ff minder mooi wordt. Ben ff klaar met verbouwen maar als ik ooit nog een keer een Stucadoor nodig heb. Ik raad m iedereen aan. Eindresultaat is echt schitterend en daarnaast een hele fijne vriendelijke kerel die meedenkt en afspraken nakomt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 26 mei 2023

Toilet renovatie: 1 m²; Hangend

Klus is uitgevoerd door een echte vakman die weet wat hij doet. Werkt netjes, komt afspraken na en laat alles opgeruimd achter. Communicatie verliep ook goed. Kortom wij zijn dik tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 25 mei 2023

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Na het bekijken van de badkamer werd al erg snel een afspraak ingepland om te beginnen met de badkamer. De vaklui werkten lange dagen en waren erg vakkundig. Binnen 2 weken had ik een goed afgewerkte badkamer. Ik raad ze zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 21 mei 2023

Stucen: 85 m² wanden; 15 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gan...

snel, goed en mooi gedaan. Blij mee.