Borg Bouw

Borg Bouw beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 sep 2017

Schuur raamkozijn repareren of vervangen

Goed werk geleverd. Goede communicatie. Vriendelijk.
    Beoordeeld op 29 aug 2017

Deurkozijn vervangen in schuur

Beoordeeld op 20 aug 2017

Dakreparatie

Franklin en zijn collega hebben goed werk geleverd. Lekkage was snel en vakkundig opgelost. Eerlijk en duidelijk verstand van zaken.
  • Review door Joost, Breda
    Beoordeeld op 15 aug 2017

Dorpel voordeur plaatsen

Prima werk. Niets mis mee. Voor een klein klusje vond ik het achteraf gezien ietwat duur. Aan de andere kant zit het er strak en mooi in.
  • Review door jeroen, Rijen
    Beoordeeld op 4 aug 2017

Garage dak herstellen

• Review door Sanne, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 apr 2015

Open haard verwijderen.

Wat een vakwerk! Erg professioneel en vriendelijk geholpen. Er werd iedere dag een telefoontje gepleegd met de stand van zaken en het resultaat is top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 16 mrt 2015

Reparatie en schilderen ramen en deuren buiten.

Ben zeer tevreden met het werk van Borg bouw. alles is goed gedaan, communicatie is goed verlopen en de klus was binnen no time gedaan.
  • Review door Fendalsoundstudio, Loenen aan de Vecht
    Beoordeeld op 12 dec 2014

Het vervangen van golfplaten

Nadat ik de klus op werkspot had geplaatst kreeg ik snel een reactie van Borg Bouw. Om een offerte te kunnen maken zijn ze eerst komen kijken de volgende dag had ik de offerte binnen. Omdat de prijs heel redelijk was ben ik met Borg Bouw in zee gegaan en heb daar zeker geen spijt van. we zijn nu een half jaar verder en heb totaal geen lekkage meer. De klus is netjes uitgevoerd, snelle service, mannen hebben kennis van zaken en geven goed advies. Kortom, zeer tevreden over de klus en de service en de prijs. Ik zal ze zeker een volgende keer weer vragen.
  • Review door JP, Leerdam
    Beoordeeld op 21 jul 2014

Sierstukken maken daklijst

Wij hebben een goede ervaring met Borg Bouw. Ze werken hard en netjes volgens afspraak. voor aanvang van het werk zijn ze eerst het werk komen bekijken, wat wij als heel prettig hebben ervaren. vervolgens hebben ze een hele scherpe aanbieding gedaan. Ze hebben bij ons de windveren vervangen, die ze geheel met de hand hebben moeten vervaardigen, (zie Foto's) dat hebben ze zeer professioneel gedaan , echt vak werk. Borg bouw is echt een aanrader ! het zijn vak mensen die werken tegen een hele redelijke Prijs.
  • Review door Astrid, Heukelum
    Beoordeeld op 13 jul 2014

Maken van kruipluik en beoordelen houten balken