Boom en Groen verzorging

Boom en Groen verzorging beoordelingen (19)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Epe
    Beoordeeld op 22 jul 2010

Snoeien van rij bomen langs weg

Uitstekend werk en geheel volgens afspraak. Toen bleek dat er achteraf nog een aantal takken waren blijven liggen, kwam men zonder enige opmerking terug om het op te lossen. Kortom: prima werk, goed geregeld.
    Beoordeeld op 21 jul 2010

Verwijderen boomstronk

Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Na het frezen was er nog wel een klein gedeelte van de stronk aanwezig, dit was echter pas zichtbaar na verwijderen van alle pulp. Dit gedeelte was echter snel door ons zelf te verwijderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 23 mei 2010

Uitfrezen van boomstobbe

Aardig, stipt, met mentaliteit: geen woorden, maar daden. Kortom, aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bathmen
    Beoordeeld op 25 mrt 2010

6 bomen kappen

Prima vakman, de klus was ruim binnen de afgesproken tijd geklaard. Volgend jaar zal ik dit bedrijf weer inhuren voor snoeiwerk.
    Beoordeeld op 9 nov 2009

Snoeien esdoorn ca. 8-10 meter hoog

Boom is netjes gesnoeid, en afval direct ter plaatse versnipperd en afgevoerd. We zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de prijs. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 25 okt 2009

Boomstronk uitfrezen

Ervari ng was goed en is netjes uitgevoerd. Bomenfrees was te groot om door de deur te kunnen, maar ze zijn later in de week terug geweest men een kleiner model frees en hebben de werkzaamheden goed uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 3 aug 2009

bomen rooien

Fijne vakman alles goed afgewerkt en bomen netjes gerooid en de afval opgeruimd. Ook het meerwerk ter plekken was goed bespreekbaar en voor een redelijke prijs opgelost.
    Beoordeeld op 20 jun 2009

Boom en stronk verwijderen

Soepel een afspraak gemaakt, waren zelfs iets vroeger. De freesmachine voor het verwijderen van de stronk paste niet door pad, later op de dag terug gekomen met kleinere. Ook deze was toch nog te groot, maar hebben m door de gezamenlijke tuin getild. Boom en stronk verwijderd en afgevoerd. prima!
    Beoordeeld op 24 mrt 2009

Kappen en afvoeren boom

Snelle en duidelijke communicatie vooraf. Goede website met uitleg en foto's van soortgelijke opdrachten als referentie. Uitvoering (rooien 1 boom) snel en goed. Ter plekke heb ik nog gevraagd om nog 3 grote coniferen te rooien. Vakman heeft dit voor een klein bedrag er bij gedaan (en snel). Daarbij ook nog bruikbaar advies gegeven over nieuwe aanplant. Reden voor mij om voor deze vakman te kiezen was dat ik de indruk had hier met een (boom-)specialist te maken te hebben en niet een klusjesman die het erbij deed. Hij was iets duurder dan het laagste bod, maar wel concurrerend. Dit bleek een goede inschatting te zijn geweest. Al met al tevreden klant.