Blokker Daksystemen B.V.

Blokker Daksystemen B.V. beoordelingen (58)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 4 dec 2008
    Lokatie en Reparatie plat dak van dak kappel
    Tijdens de opname van de schade voor een offerte is het probleem gelijk verholpen waardoor een offerte niet meer nodig was. Dit scheelt mij veel tijd en rompslomp en toont een enorme flexibiliteit en meedenken met de klant van Blokker Daksystemen. De prijs viel ook reuze mee. Denk dat andere bedrijven wel eens misbruik van mijn onwetenheid hadden kunnen maken. De betrouwbaarheid is dan ook dik in order. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Renkum
    Beoordeeld op 7 nov 2008
    renovatie / vervangen pannendak (schildkap)
    Vanaf begin tot einde zeer tevreden. Erg proffesioneel uitgevoerd en in ons geval heel goed ingespeeld op het bedrijf wat de houtworm zou bestrijden. Afgegeven tijd voor de klus is iets langer geworden ivm het vele slijpwerk maar dat werd door de kwaliteit en service ruimschoots goed gemaakt. Zeer vriendelijke en nette werknemers. Nadat het dak helemaal was voorzien van nieuwe dakpannen werd ook door Blokker even een glazenwasser gestuurd die alles weer netjes schoon heeft opgeleverd. Een woord "klasse"
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmeloord
    Beoordeeld op 18 okt 2008
    Lekkage
    Duidelijk en heldere informatie verstrekt. Qua oorzaak en het verhelpen hiervan, en met welke materialen. Geplande werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd! Klaar voor de regentest...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 5 okt 2008
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 29 sep 2008
    Monteren wavin bladafscheidingssysteem
    prima mee denkend en service gericht naar de klant. Het werk ziet er goed uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 23 sep 2008
    garagedak vernieuwen
    goed snel en bekwaamd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 16 sep 2008
    dakje van 10 m2 dekken
    Twee mannen hebben bij ons in ca. 3 uur over ons platte dakje van 10m2 een nieuwe kunststof dakbedekking gelegd. De afwerking en het totaalbeeld ziet er redelijk goed uit; een minpuntje was dat het beloofde nieuwe afvoerrooster (bladvanger) nergens op leek en eigenlijk niet deugde, wel kregen we advies om voor in de afvoerpijp een bladscheider aan te schaffen en te monteren, jammer dat ze dat zelf niet meenamen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 16 aug 2008
    Lekkage via schoorsteen & nakijken dak
    was bij opname niet helemaal duidelijk over hoe de opdracht uitgevoerd ging worden, maar is uiteindelijk wel naar tevredenheid en binnen budget uitgevoerd.