Dakrenovatie: 18 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
Het schuurdak ligt er weer helemaal mooi bij. Vlot en strak werk en goede communicatie vooraf.
Review door Ronny, Noordwijk
Ronny, Noordwijk
Beoordeeld op 4 nov 2022
Dakrenovatie: 80 m²; Dakbedekking aanbrengen op plat dak; Plat dak
Bess Dakwerken,
no nonsense, vakwerkwerk, goede communicatie, goede prijskwaliteitsverhouding en bovenal een prettig persoon! Ik kan Roel Bess aan iedereen aanraden. We gaan in de toekomst nog zeker gebruik van Bess Dakwerken maken!!
Review door Peter, Heino
Peter, Heino
Beoordeeld op 1 nov 2022
Dakrenovatie: Ventilatiebuis verplaatsen; Plat dak
Met grote tevredenheid heeft Roel het plat dak bij ons vervangen. Fijne communicatie en snelle service.
Review door Henry, Zeewolde
Henry, Zeewolde
Beoordeeld op 25 okt 2022
Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
Vakmensen, kundig en netjes. Kan ze zeker aanraden!
Review door Alex, Zwolle
Alex, Zwolle
Beoordeeld op 18 okt 2022
Dakrenovatie: 46 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
Een leuk bedrijf, harde werkers bij 29 graden. Korte duidelijke communicatie met eerlijke adviezen. Op korte termijn een prima dak geleverd 46m2. zodat we er weer voor jaren vanaf zijn. Het werk is keurig verzorgd en alles schoon en netjes opgeleverd.
Alex Zwolle
Review door Greet, Ermelo
Greet, Ermelo
Beoordeeld op 13 okt 2022
Dakrenovatie: 53 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
Zoek je een dakdekker die een perfect dak aflevert, dan moet je deze mannen hebben. Ze leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.
Review door Simon, Hoofddorp
Simon, Hoofddorp
Beoordeeld op 13 okt 2022
Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
Wat een fijn en geweldig bedrijf.
Voor onze woning en die van twee buren heb ik verschillende bedrijven uitgevraagd. Bess Dakwerken sprong er op alle vlakken uit. Lees verder!
Roel is zeer netjes in zijn communicatie. Komt langs om alles goed te bekijken en met een professioneel oog geeft hij eerlijk advies. Erg fijne sociale man en een echte professional met veel dak ervaring. Dit zie je aan alles terug.
On dak had een hele dikke laag grind, maar dat was ook geen enkel probleem.
Waar sommige bedrijven je op een wachtlijst plaatsen van enkele maanden plant Roel ongeveer 2 maanden van te voren in. Dit was erg prettig. Hierna kon namelijk de zonnepanelen installateur direct aan de slag.
Prijs: Top; heel transparant.
Persoonlijkheid (iemand komt toch over de vloer): Fijn en rustig, ook met humor.
Ik raad Bess Dakwerken bij iedereen aan.
Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
Werkspot-gebruiker uit Dronten
Beoordeeld op 26 sep 2022
Dakrenovatie: 38 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
Vriendelijke mannen. Offerte was snel geleverd en klus binnen aantal weken ingepland. Communicatie is snel en goed. Werken goed door en ruimen keurig op. Geen negatieve punten!
Review door Ben, Oldemarkt
Ben, Oldemarkt
Beoordeeld op 19 sep 2022
Dakrenovatie: 1530 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
Prima werk geleverd en ruim op afgesproken tijd klaar. Aanbevolen voor een nieuwe klus.