Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 25 mrt 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Snel gereageerd op aanvraag. Duidelijke offerte, heldere communicatie, net werk. Factuur helemaal conform offerte. Correct in de omgang met mijn oudere tante. Kan niet beter.
  • Review door Cees, Heerenveen
    Beoordeeld op 12 mrt 2024
    Dakrenovatie: 36 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Klus op werkspot gezet 40 vierkante meter platdak vernieuwen, snelle reactie van Roel gehad van Bess dakwerken, zeer goede en directe communicatie, en een goede prijs kwaliteit verhouding . We zijn zeer tevreden over het geleverde werk, ik kan deze vakmannen aanbevelen aan iedereen.
  • Review door BM, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 mrt 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel heeft ons bitumendak vervangen. Contact was prettig, duidelijke offerte, eerlijk advies. We zijn nu ruim vier maanden verder en er heeft niks gelekt ;-) of het nu de komende tientallen jaren mee gaat moet natuurlijk nog blijken, maar ik vertrouw erop dat het goed zit en zo niet, dan staat Roel met zijn goede service vast weer snel voor ons klaar.
  • Review door Emre, Lelystad
    Beoordeeld op 6 mrt 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer professioneel in hun vak! 90m2 bitumen laten leggen! Opdracht is snel en netjes afgerond. Ik raad deze mannen ten zeerste aan. Nogmaals bedankt heren!
  • Review door Fred Korsius, Nagele
    Beoordeeld op 25 feb 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    ze hebben erg netjes gedaan er goed en een aanraader voor anders mensen die deze hulp nodig hebben en personeel is beleeft en vriendelijke we zijn er blij mee
  • Review door Johan, Dronten
    Beoordeeld op 23 feb 2024
    Dakrenovatie: 40 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Ze hebben een perfect dak op mijn garage afgeleverd exact volgens het de zeer uitgebreide en duidelijke offerte. Ik zal het zeker door vertellen een TOP bedrijf en nogmaals bedankt voor de snelle vervanging het dak
  • Review door Luthfi, Hoofddorp
    Beoordeeld op 19 feb 2024
    Dakrenovatie: 38 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel heeft indruk op me gemaakt met zijn professionele aanpak en vakmanschap. Vanaf de inspectie tot de voltooiing van het project was hij punctueel, efficiënt en transparant. Daarnaast is hij vriendelijk en behulpzaam. Ik beveel hem van harte aan voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
    Beoordeeld op 28 jan 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Heldere communicatie, faire prijs, (voor zover ik kan beoordelen) goed werk. Ik zou Roel zeker aanraden voor dakrenovaties!