Benny cv

Benny cv beoordelingen (16)

Beoordeeld op 19 jun 2024

CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel

Benny belde netjes van te voren en heeft de klus snel geklaard. Cv heeft onderhoud gehad en is weer klaar voor een jaar. Zeer aan te raden voor de juiste prijs!
  • Review door Gerda, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2024

CV-ketel: Installatie, Onderhoud; Was ruimte

Ik ben erg tevreden over professionaliteit, snelheid en advies. De afspraken waren duidelijk en correct nagekomen. De service was helemaal top!
  • Review door Mieke, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jun 2024

CV-ketel: Onderhoud CV en Airco; Onderhoud

De afspraak om de CV ketel na te kijken en schoon te maken (ondrhoud) werk na je reactie op Werkspot snel ingepland en ook uitgevoerd. Ook nog een verwijzing voor de AirCo geregeld. Per Tikkie betaald en volgend jaar zien we elkaar weer!
  • Review door Wesley Stuger, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 mei 2024

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Berging

Ik had een spoed afspraak voor het plaatsen van een CV. Gisteren ingeschoten en binnen 15min was de afspraak geregeld. De dag erna stond hij al voor mijn deur. Benny is een deskundige in zijn vak en heeft goed uitgelegd wat hij ging doen. Naast een vakman is het een vriendelijke man. Hij heeft de volledige installatie van de cv ketel voor mij geregeld. Ik ben een meer dan tevreden klant. En niet te vergeten heeft hij het voor een hele mooie prijs gedaan
  • Review door Alexander, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mei 2024

CV-ketel: Installatie; Badkamer

Ben is een oplossingsgerichte, behulpzame installateur. Vriendelijk en professioneel, hij was snel beschikbaar en was in staat om mijn verwarmingssysteem met succes in gebruik te nemen.
  • Review door Robbert-Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 apr 2024

Onderhoud CV en gasleiding keuken verwijderen

- vriendelijk en attent - duidelijk in communicatie - beide projecten (CV controle en afdoppen gasleiding) snel én verholpen - extra service (ophalen onderdeel in Haarlem ipv Amsterdam) zonder extra kosten. 5 welverdiende sterren