Ben Schilderwerken

Ben Schilderwerken beoordelingen (19)

• Review door D., Zuidland
    Beoordeeld op 15 jan 2013

Schilderen plafonds en muren

Tussen kerst en nieuwjaar hebben Ben en zijn collega de muren en plafonds geschilderd. Is perfect gedaan! Zeer hardwerkende, aardige en betrouwbare mannen waaraan je je klus meer dan goed kan overlaten.
  • Review door MGJ, Pijnacker
    Beoordeeld op 30 mrt 2012

Schideren en Behangen.

Prima vakman,alles volgens afspraak en volgens planning uitgevoerd. Kan deze vakman aan iedereen aanraden,zeer harde werker die vroeg begint en lang doorgaat.Neem echt mijn petje af hoe deze vakman zo'n klus zo snel klaart. Ook de prijs/kwaliteit is perfect. Nogmaals heel hartelijk bedankt Ben ook namens Oma die nog elke dag geniet van haar nieuwe woning.
    (Bewerkt op 1 apr 2012)

Meneer Graumans bedankt voor uw positieve reactie en de referentie , ik wens oma vele jaren woongenot toe in de nieuwe woning en heel veel geluk met vriendelijke groet Ben Madani

Reactie geplaatst 1 apr 2012
  • Review door F.S., Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 26 mrt 2012

spacplafond latexen

Een uitermate vriendelijke man en hulp. Ben kwam eerst langs om te kijken en daarna volgde snel een afspraak. Ben was stipt op tijd en heeft eerst alles goed afgeplakt. 's-Middags haalde hij zijn hulp op en begonnen ze het plafond te witten. Ondanks het feit dat Ben e.e.a. zeer nat en dik smeerde zag je dat het strepen zou achterlaten. Ook Ben zag dat en wilde daarom ook zijn geld niet. Hij wilde eerst het plafond nog een keer witten. Een week later heeft hij het over gedaan, zonder de boel af te plakken (wat naar later bleek wel wat spatten hier en daar opleverde) en dit keer zag het er beter uit maar nog niet helemaal goed. Ben heeft nog gebeld of het goed was en of hij het nog een keer over moest doen maar ik had geen zin om weer een halve dag in de rotzooi te zitten.
    (Bewerkt op 1 apr 2012)

meneer Neves bedankt voor uw referentie , met vriendelijke groet Ben Madani

Reactie geplaatst 1 apr 2012
  • Review door Struijs, Alblasserdam
    Beoordeeld op 29 dec 2011

25 m² spachtelputz

Mijn ervaring met Ben Schilderwerken is helemaal goed. De gespachtelde muren zien er top uit. Meneer Ben is een absolute aanrader. Hij komt binnenkort nog een keer voor wat extra schilderwerk. Kunt u met gerust hart inhuren.

Rene hartelijk dank voor uw referentie

Reactie geplaatst 29 dec 2011
  • Review door Anja, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 6 dec 2011

Plafonds en deuren

Fantastisch bedrijf! Komt alle afspraken na en doet zelfs veel extra's. De deuren en plafonds zien er uitmuntend uit. Dit bedrijf zou ik aan iedereen aanbevelen!

Beste mevrouw Oudesluijs hartelijk dank voor u referentie en het vertrouwen in ons , de koffie en de koekjes waren goed en heel veel geluk met u nieuw huis , dank u Ben el Madani

Reactie geplaatst 6 dec 2011
  • Review door Diana, Rhoon
    Beoordeeld op 4 dec 2011

Trap schilderen

We hebben onze trap laten schuren,plamuren,kitten,gronden en lakken door ben schilderwerken. We zijn erg tevreden met het resultaat de trap is echt super mooi en strak. Voor een volgende klus zullen we Ben dan ook zeker weer vragen.

Michel Ossewaarde dank u voor uw referentie , wij waren blij met jullie ik wens jullie heel veel geluk .

Reactie geplaatst 4 dec 2011
  • Review door Johan, Schiedam
    Beoordeeld op 1 dec 2011

Stuk en pleisterwerk

Benschilderwerken heeft waarlijk vakwerk geleverd. Het spachtpoetz ziet er strak uit (voorheen wist ik niet eens wat dit betekende). Ik moest een muur spiegelglad krijgen en daarna granolen. Hij is de afspraken die we gemaakt hebben volledig nagekomen. Kwam perfect op tijd, heb zo de sleutels af kunnen leveren en voor ik het wist was mijn kamer klaar. Zeer mooi ziet het werk er nu uit en ook ben ik goed ingelicht over hoe precies hij te werk zou gaan en wat de specifieke voordelen zijn van alternatieven type verf of verfstructuren. Een sterke aanrader is dit, voor zij die vakkundig, betrouwbaar en effectief werk zoeken. Mocht ik een andere klus hebben dan weet ik welke vakman ik hiervoor moet bellen (Ben schilderwerken), en dankuwel voor het mooie werk :)

Beste Brauwer hartelijk dank voor uw referentie en het vertrouwen in ons .

Reactie geplaatst 1 dec 2011
  • Review door Franchette, Gouda
    Beoordeeld op 28 nov 2011

schilderen dakgoot

Prettige samenwerking. Waar voor mijn geld en goede vakmanschap. Kan dit schildersbedrijf van harte aanbevelen. Klus is binnen de afspraken geleverd,extra kosten zijn niet berekend.

Beste F. Freriks hartelijk dank voor uw referentie

Reactie geplaatst 28 nov 2011
  • Review door Falco, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 27 nov 2011

Binnendeur schilderen

Ik kan kort zijn over Ben Schilderwerken: een heel professioneel bedrijf dat meedenkt met de klant, eventuele problemen (zelfs ontstaan door anderen!) snel oplost en -het belangrijkste- een passie heeft voor het schildersvak om een perfect eindresultaat neer te zetten! De eigenaar (Ben el Madani) benaderde mij n.a.v. onze opdracht op Werkspot voor het schilderen van onze Bruynzeel binnendeur. Met een hele scherpe prijs, maar vooral ook met zijn enthousiasme overtuigde hij ons telefonisch snel dat hij degene was die onze binnendeur ging verven. Eenmaal op locatie bleek niets minder waar te zijn. Ben praat veel, maar hij legt dan ook alles uit wat er gebeurt en wat hij als opdrachtnemer tegenkomt en beantwoord alle vragen die je als opdrachtgever hebt heel duidelijk. Hij zorgt er echt voor dat je enthousiast wordt over zijn bedrijf. Tijdens het lakken, schuren en verven heeft hij alle oneffenheden onzichtbaar gemaakt en de deur zó geverfd dat het lijkt alsof hij gespoten is. Superstrak dus! Hij heeft zelfs de kit hersteld die door de glaszetter niet helemaal netjes was aangebracht. Een klus die alleen door een echt vakman perfect uitgevoerd kon worden, en dat is Ben zeker weten! Ben, hartstikke bedankt voor het mooie schilderwerk, wij zijn er erg blij mee en laten een volgende schilderklus zo weer door jouw bedrijf uitvoeren!! Een echte aanrader!

Beste Vermeer Bedankt voor de referentie en veel geluk Met vriendelijke groet

Reactie geplaatst 27 nov 2011