Al met al zeer tevreden! De trap zit er in zoals afgesproken, snel, betrouwbaar, en Ben is erg vriendelijk. Ben is een professional met een passie voor trappen en ik zou hem aanraden. Zelf wil ik misschien nog een dakraam door Ben laten maken.
Zoldertrap laten maken. (ik had de trap origineel in het midden van de woning van de 1e etage naar de zolder en ik wilde de trap graag aan de zijkant van de woning, boven de trap van de begane grond naar de 1e verdieping). Ik ben zeer tevreden over Ben en zijn werkzaamheden. Hij heeft het vlot en erg netjes gedaan. Het afwerken zoals schilderen en het monteren van de leuningen moet ik (zoals afgesproken) zelf nog doen. Ik zou ben wel aanbevelen, daarom ook 5 sterren !!
Omdat ik zelf in een helle verbouwing zat was de communicatie best belangerijk
Dit was geen probleem
Alles is 3 keer opgemeten wegens verandering van de muur zodat er zo veel mogelijk informatie was
Binnen 3 weken was de trap er en in een dag stond die muur vast in me huis
Super tevreden
Als ik ooit weer een trap nodig heb weer ik wie ik inschakel voor de klus
Ben is een zeer vriendelijk en kundige man. We zijn blij dat we met hem in zee gegaan zijn voor deze klus. Hij is een harde werker en doet wat hij met je afspreekt. Wij raden Ben ten zeerste aan om een nieuwe trap te plaatsen. Bedankt voor het mooie resultaat!