Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (536)

• Review door Marijke, Utrecht
    Beoordeeld op 7 jul 2014
    behangen woonkamer
    erg mooi behangen!
  • Review door Fred, Hilversum
    Beoordeeld op 18 jun 2014
    Behangen diverse ruimtes
    We hebben zeer goede ervaringen met Rudy. Voor ons was de keus snel gemaakt toen hij zich opgaf voor deze klus. De 3e keer in 2 jaar tijd. Zeer kkundig en snel. Levert goed werk af. Tevreden en blij dat alles zzo mooi geworden is. Formidabel.
  • Review door Akhtar, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2014
    Behangen van 1 muur van kinderkamer
    Ik hoef hier niet veel woorden aan vuil te maken. Rudi heeft bijzonder goed werk afgeleverd. Hij werkt snel en netjes. Ik zou hem zeker nog een keer inhuren voor een behangklus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 4 jun 2014
    Behangen
    Rudi heeft hier zojuist 3 slaapkamers behangen met vliesbehang en het resultaat is super! Rudi denkt prima mee, werkt vlot, ruimt de boel netjes op en levert kwaliteit. Kortom: een aan te raden behangspecialist!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 7 mei 2014
    behangen
    Prima vakman. Super snel Keurig netjes Geen rommel Meer dan was afgesproken voor hetzelfde bedrag.
  • Review door Richard, Oegstgeest
    Beoordeeld op 13 apr 2014
    Behangen slaapkamer met vliesbehang
    snel, vakkundig, netjes. Heeft patroon vliesbehang prachtig en snel aangebracht. We zijn heel tevreden over alles.
  • Review door Susanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 feb 2014
    Behang verwijderen en nieuw behang plaatsen in nieuwe woning
    Ik ben zeer tevreden over het werk van Rudi. Hij werkt snel en secuur. Het behang afhalen was een lastige klus dat prima werd uitgevoerd. Vervolgens had hij snel het nieuwe behang erop zitten. Alles sluit mooi aan. Toen de dag erna er een plekje ontstond kwam hij direct kijken en het repareren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 20 feb 2014
    Behanger gezocht spoed
    Rudi, je bent een vakman, zeer vlot en je komt je afspraken na. Zelfs 's avonds laat heb je nog op mijn verzoek teruggebeld. Helemaal top! Je hebt goed werk verricht en nog meegeholpen om twee grote spiegels op te hangen. Fantastisch wat jij voor mijn ouders hebt gedaan. Mensen zoek niet langer, dit is je vakman!!! Groetjes Jolanda
  • Review door Chris, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2014
    behangen kinderkamers (totaal 10-15 m2)
    Rudi is deskundig maar bovenal flexibel en meedenkend. Snelle werker. Moest bij ons een keer terugkomen omdat behang aan grof gestucte muur losliet en deed dit kostenloos en bovendien met een bewust plan van aanpak om herhaling te voorkomen. Bovendien nog een aftersales telefoon 2 dagen later of alles OK was. En dat is het!